ActualitateshowbizStiri

Motivul pentru care Antonia nu apare la podcasturi. ”Mă ia anxietatea”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu mai apare atât de des la TV și pentru care nu participă la podcasturi.

Antonia a exlicat care este motivul pentru care nu apare mai des la TV, dar și de ce nu este prezentă la podcasturi.

Advertisment

Cântăreața a mărturisit că nu vrea să apară din cauza faptului că a fost foarte mult criticată în ceea ce privește exprimarea ei în limba română.

Advertisment

Motivul pentru care Antonia nu apare la podcasturi. ”Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum «eşti proastă, nu ştii să vorbeşti»”

 

„Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă”, a declarat Antonia pentru click.ro.

”Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum «eşti proastă, nu ştii să vorbeşti». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a mai spus artista.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. În urmă cu ceva timp, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea a fost invitat la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut declarații despre relația cu Antonia. Acesta a vorbit despre gelozia în cuplu.

“Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini dinastea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”, a declarat Alex Velea.

Advertisment
Advertisment