Actualitate

Antonia și Alex Velea Nu Dorm Separat Chiar Dacă au Copii

Cei doi artiști consideră că este normal să doarmă împreună. Faptul că au devenit părinți nu îi împiedică să fie iubiți.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Antonia și Velea au concepții clare despre viață de cuplu. Ei vor că ziua să joace rolul de părinți în timp ce noapte se transformă în ipostază de iubiți.

Antonia si Alex Velea părinți veșnic îndrăgostiți

După ce devin părinți multe cupluri își separă dormitoarele și dorm împreună cu copiii. Antonia și Alex Velea nu consideră această concepție sănătoasă. Ei nici nu vor să se gândească la acest lucru, pentru că nu vor să doarmă unul fără altul.

Advertisment

Cei doi artiști au rămas la fel de îndrăgostiți că și la început. Ei se comportă foarte tandru unul cu celălalt și sunt foarte iubitori.

Advertisment

Acum 7 ani când au început să formeze o relație, nimeni nu era atât de încrezător că aceștia vor avea viață lungă împreună. Însă, cu timpul ei au demonstrat că există o pasiune aprinsă între ei.  Aceștia țin foarte mult la viața de familie.

Aceștia se numără printre puținele vedete care nu se sfiesc să își arate sentimentele în public. Alți oameni consideră normal ca de îndată ce au devenit părinți, nu mai pot să se comporte ca și adolescenți. Dar și părinții pot avea senzația de fluturi în stomac. Acolo unde există dragoste adevărată orice este posibil.

Alex susține că abia a supraviețuit fără Antonia când aceasta a fost plecată în Asia, pentru filmările pentru Asia Express. Și Antonia spune că i-a fost foarte greu departe de el. Participarea lui Alex la această emisiune a fost cea mai lungă perioadă în care cei doi au stat despărțiți.

Antonia și Alex- viață de familie

Că și în orice altă familie mai există și certuri și între cei doi artiști. Ei se comportă că și doi oameni normali. Uneori se mai contrazic dar se împacă rapid.

Cei doi se completează perfect. Ei vor să facă totul împreună și sunt mereu unul de celălalt. Nici chiar după naștere Antonia nu a acceptat să doarmă în camera copilului. Ea a a preferat să-i învețe pe cei doi copii să doarmă singuri.

Cei mici au același program și dorm singuri, în afară de faptul când uneori ațipesc toți patru pe canapea.

Antonia și Alex își iubesc foarte mult copiii și consideră că așa este cel mai bine pentru ei dar și pentru ei mici. Este normal să își respecte intimitatea și să se ocupe atât cât este necesar de copii.

Advertisment
Advertisment