ActualitateshowbizSportStil de viațăStiri

Monica Iagăr se lasă pe mâna medicului estetician. ”După 40 de ani am început intervențiile”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Monica Iagăr, în vârstă de 49 de ani, ține la imaginea sa, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor în intervenții estetice. Fosta campioană la săritura în înălțime a dezvăluit la ce tratamente estetice a recurs.

Monica Iagăr formează o familie cu Cristi Neacșu, fost campion la judo, împreună cu care are un băiețel, Efrem. Fosta campioană la săritura în înălțime a mai fost căsătorită cu Cosmin Cernat, împreună cu care are două fete, Ayana și Maya. Monica Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în anul 1998, atât în sală, cât şi în aer liber.

Advertisment

În vârstă de 49 de ani, fosta sportivă de performanță este foarte atentă la imaginea sa. Aceasta a decis să se lase pe mâna specialiștilor și a explicat, pentru click.ro, la ce intervenții estetice a apelat pentru a arăta cât mai bine.

Advertisment

Monica Iagăr se lasă pe mâna medicului estetician. ”Urmează să schimb silicoanele”

Monica Iagăr apelează la injectările cu acid hialuronic, dar și la botox pentru estomparea ridurilor: ”Nu sunt vedetă de televizune, eu vreau să fiu naturală și doar să-mi punctez ce-mi lipsește, două riduri acolo, două riduri dincolo. Mai vin și peste trei luni! Nu o dată la trei ani sau la cinci ani. Vin din trei în trei luni, mai pui câte o picatură aici. La mine merge cu picătura! Picătura chinezească, așa câte un pic, câte un pic”.

Fosta sportivă de performanță a dezvălut și că intenționează să își schimbe silicoanele: „După 40 de ani am început intervențiile. Și în timpul sportului am făcut operație la sâni. Urmează să schimb silicoanele, dar nu știu când, domnul doctor zice că stau bine, că nu umblă încă. Vreau la fel, nici mai mari, nici mai mici. Se presupune că dacă se mișcă vreunul, ar cam trebui să le schimb. Dar de 20 de ani, nu s-a mișcat nici unul. Am niște implanturi puse bine, pe vremea aia erau foarte bune și foarte scumpe. Acum au apărut astea pe viață, dar acum depinde foarte mult și de corpul tău”.

 

Advertisment
Advertisment