ActualitateshowbizStiri

Mihai Zmărăndescu a fost eliminat de la ”Survivor România”. Ada a părăsit concursul din cauza problemelor medicale

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Noi plecări de la ”Survivor România”. Mihai Zmărăndescu și Ada, din echipa Faimosilor, au părăsit competiția din Republica Dominicană.

Doi concurenți din echipa Faimoșilor de la ”Surrvivor România” au fost elminați din competiție. Carmen Grebenișan se afla la un pas de eliminare în urma nominalizării colective. Ionuț Iftimoaie, purtătorul de colan, l-a nominalizat pe Remus Boroiu, iar Ștefania, câștigătoarea jocului pentru imunitate personală, l-a nominalizat pe Mihai Zmărăndescu.

Advertisment

Cel care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihai Zmărăndescu.

Advertisment

„Votul Ștefaniei a venit către mine inopinat, fără justificare. Motivul pentru care m-a nominalizat a fost să nu intre în cu Kamara, știind că are șanse foarte mari să ajungă foarte departe în competiție. Șerpărie. Asta ține de caracterul oamenilor și de cum sunt ei cu adevărat. În același timp, când o să ies o să mă duc direct la băiatul meu. Și atât”, a spus Mihai Zmărăndescu, notează protv.ro.

„Foarte bine, ce pot să zic. Plec dintre anumiți șerpi. Vă mulțumesc (Războinicilor)! Ați fost mai oameni decât mulți din echipa asta, chiar dacă am fost adversari pe traseu. Aici am văzut că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că pot avea toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a mai declarat acesta.

Din cauza unor probleme de sănătate, Ada este nevoită să își ia rămas bun de la Faimoși și să părăsească emisiunea. Discursul său i-a emoționat până la lacrimi pe concurenți, chiar și pe cei din echipa albastră.

„Totul va fi bine, sunt convinsă de asta. Sănătatea e pe primul loc… Domul Dan, când am ajuns am spus că mai mult de două săptămâni nu prind aici”, a spus, printre altele, Ada.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

În ediția din  data de 11 ianuarie 2023 a emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Domnicană și transmisă de Pro TV, a avut loc prima eliminare din concurs. Pentru eliminare au fost nominalizați trei membrri din echipa Faimoșiilor: Gheboasă, DOC și Maria Constantin. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a fost elimnată din concus a fost interpreta de muzică populară Maria Constantin.  În momentul în care s-au aflat voturile, Gheboasă a făcut un gest neașteptat. Acesta a anunțat că renunță de bunăvoie la concurs și a părăsit sala de consiliu. 

În ediția din data de 16 ianuarie 2023, un alt concurent a părăsit concursul. Daria Chiper, din echipa Războinilor, a fost eliminată din Dominicană, după ce a pierdut în jocul dintre ea și Alexandra Ciomag.

În ediția din data de 18 ianuarie 2023, Sebastian Dobrincu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția. Acesta s-a accidentat în timpul unui joc și nu a mai putut continua concursul. Tot în ediția din 18 ianuarie 2023 a show-ului ”Survivor România”, cea care a fost eliminată din competiție, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Maria Lungu.

În ediția din 25 ianuarie 2023, cel care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Răzvan Danciu.

Cea care a părăsit competiția, în data de 1 februarie 2023, a fost Vica Blochina, în urma voturilor de la telespectatori. La consiliul de eliminare de miercuri seara, Jorge a apărut în cârje. Daniel Pavel a făcut anunțul trist: din considerente medicale, Jorge trebuie să părăsească competiția Survivor România 2023.

În ediția din 8 februarie 2023 a ”Survivor România” a avut loc consiliul de eliminare. Din echipa Faimoșilor au fost nominalizați spre eliminare Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Carmen Grebenișan și Kamara, iar de la Războinici: Codruța Began, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag. Cel care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori a fost Andre Neagu, din echipa Războinicilor.

În data de 15 februarie 2023, cea care a părăsit concursul din Republica Domincană, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Codruța Began.

În ediția din 22 februarie a show-ului ”Survivor România”, cel care a părăsit show-ul, în urma voturilor de la telespectatori a fost Eduard Gogulescu, din echipa Războinicilor.

În urma voturlor de la telespectatori, în edția din data de 1 martie 2023 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Alina Radi, din echipa Războinicilor.

În ediția din data de 8 martie 2023, cea care a părăsit competiția, în urma voturilorr de la telespectatori, a fost Crina Abrudan.

În data de 15 martie a avut loc consiliul de eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit competiția a fost DOC, din echipa Faimoșilor.

În consiliul din data de 22 martie, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Lucianna Vagneti, din echipa Războinicilor.

Advertisment
Advertisment