ActualitateshowbizStiri

Răzvan Danciu a fost eliminat de la ”Survivor România”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

O nouă eliminare la ”Survivor România”. Cel care a părăsit competiția a fost Răzvan Danciu, din echipa Războinicilor.

În ediția din data de 24 ianuarie 2023 a emisiunii ”Survivor Româna”, de la Pro TV, echipa Războinicilor a pierdut un nou joc de imunitate în fața echipei Faimoșilor. Astfel, componenții echipei Războinicilor au trebuit să propună trei colegi pentru eliminarea din competiție.

Advertisment

În urma votului colectiv, Andrei Neagu a fost propus de cele mai multe ori pentru eliminarea din competiția din Republica Dominicană. Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au fost câștigătorii colanului de imunitate individuală, astfel că au avut deptul de a face câte o prounere pentru eliminare. Alin Chirilă l-a nominalizat pe Răzvan Danciu.  Alexandra Porkolab a nominalizat-o pe Codruța Began. În ediția din 25 ianuarie 2023, cel care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Răzvan Danciu.

Advertisment

Răzvan Danciu a fost eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat acesta

Răzvan Danciu a făcut câteva declarații după ce a aflat că el este cel care părăsește concursul din Republica Dominicană.

”Nu am niciun regret că plec acum. Efectiv am făcut tot ce am simțit aici. Mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva. Simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. (…) Vă mulțumesc dumneavoastră, domnu’ Dan, vă mărturisesc că de fiecare dată când mi-ați rostit numele m-ați făcut mândru și ați făcut mândri părinții mei. Sunt foarte recunoscător…”, a spus acesta.

În momentul în care și-a luat „La revedere” de la colegii lui, aproape toți războinicii au izbucnit în lacrimi.

 

Ce concurenți au fost eliminați de la ”Survivor România”

În ediția din  data de 11 ianuarie 2023 a emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Domnicană și transmisă de Pro TV, a avut loc prima eliminare din concurs. Pentru eliminare au fost nominalizați trei membrri din echipa Faimoșiilor: Gheboasă, DOC și Maria Constantin. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a fost elimnată din concus a fost interpreta de muzică populară Maria Constantin.  În momentul în care s-au aflat voturile, Gheboasă a făcut un gest neașteptat. Acesta a anunțat că renunță de bunăvoie la concurs și a părăsit sala de consiliu. 

În ediția din data de 16 ianuarie 2023, un alt concurent a părăsit concursul. Daria Chiper, din echipa Războinilor, a fost eliminată din Dominicană, după ce a pierdut în jocul dintre ea și Alexandra Ciomag.

În ediția din data de 18 ianuarie 2023, Sebastian Dobrincu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția. Acesta s-a accidentat în timpul unui joc și nu a mai putut continua concursul. Tot în ediția din 18 ianuarie 2023 a show-ului ”Survivor România”, cea care a fost eliminată din competiție, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Maria Lungu.

Advertisment
Advertisment