ActualitateshowbizStiri

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. ”Pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, se pregătește de nunta cu actualul ei iubit, Cristi Piutulice. Artista a dat detalii desprre cum va fi evenimentul.

Ioana Ginghină este o cunoscută și apreciată actriță. În plan, personal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

Advertisment

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fată pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000.  Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Advertisment

Actrița se pregătește de nunta cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Despre cum va fi evenimentul a dat aceasta detalii pentru click.ro.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. ”Dacă a făcut-o J.Lo, trebuie să o fac și eu”

”Anul ăsta, trebuie să mă mărit, n-am încotro. Da, mă mărit. Dacă a făcut-o J.Lo, trebuie să o fac și eu. Nu se mai poate. Deci, da. Anul ăsta, în septembrie, pe 23, mă mărit”, a spus Ioana Ginghină.


”Cu rochie, dar cu rochie din asta, mai de blugi. Adică la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost cu Ivona la o prezentare și am văzut tort cu shoturi, și mi-a plăcut. I-am zis lui Ivona: “Asta vreau!”. Și am mai văzut niște chestii care mi-au plăcut”, a adăugat aceasta.


Întrebată despre invitații speciali la eveniment, artista a răspuns: ”Nu știu, cred că mai mult prieteni. Și eu cum n-am prieteni speciali, neapărat… Dacă ar fi fost vreun “fost” de-al meu, așa, pe “fun”, mai vesel, mai pe fericire, mai pe veselie, pe entuziasm, poate, cine știe?! …”.

Advertisment
Advertisment