Actualitate

Ioana Ginghină, dezvăluiri incredibile. Cum a cucerit-o noul iubit

Frumoasa actriță Ioana Ginghină i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care o iubesc, când a făcut dezvăluiri fantastice despre cum a fost cucerită de bărbatul iubit.

Se căsătorește și abia așteaptă acest moment. Ce i-a făcut noul iubit frumoasei actrițe Ioana Ginghină ca să-l accepte în viața ei.

Ioana Ginghină, dezvăluiri incredibile. Cum a cucerit-o noul iubit

S-a terminat perioada în care Ioana Ginghină plângea după Alexandru Papadopol. Cei doi și-au spus adio cu ceva vreme în urmă, iar acum actriță e în culmea fericirii. Se pare că l-a găsit pe bărbatul de care avea nevoie la câteva luni după ce a divorțat. Interesant este faptul că toată povestea lor frumoasă de iubire a început la un pahar cu vin.

Mi-a trimis acasă un bax cu vin

„Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin. Și eu, deși conduceam, am zis hai, bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos. (…)

Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic că vinul a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid”, a declarat Ioana Ginghină.

Actrița vrea să mai facă un copil

Ioana e în culmea fericirii de când a fost cerută în căsătorie și își dorește să mai aibă un copil cu actualul iubit. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele. El e așa.

Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea comentarii în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „Mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să mă ajute bine, dacă nu bine”. Mi-l fac mie, dacă e”, a menționat frumoasa actriță.