ActualitateshowbizStiri

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. Evenimentul va avea loc de ziua ei

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, se pregătește de nunta cu actualul ei iubit, Cristi Piutulice. Artista a dat detalii despre cum va fi evenimentul.

Ioana Ginghină este o cunoscută și apreciată actriță. În plan, personal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

Advertisment

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fată pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000.  Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Advertisment

Actrița se pregătește de nunta cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Nunta va avea loc chiar de ziua de naștere a actriței, 21 septembrie. Despre cum va fi evenimentul a dat aceasta câteva detalii pentru revista Viva.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. ”Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă”

”Încă nu am idee de rochie. Mă întreb când s-a transformat acest moment al bucuriei și al dragostei în stresul rochiilor, florile, mărturii, dansul mirilor…”, a spus Ioana Ginghină.

”Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă. Vreau să-mi aducă numai bucurie”, a adăugat aceasta.

Advertisment
Advertisment