ActualitateshowbizStiri

Ioana Ginghină a stabilit data nunții. ”Vreau să fie o nuntă relaxantă, la noi acasă”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că a stabilit data nunții sale cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. ”Vreau să fie o nuntă relaxantă, la noi acasă”, a declarat vedeta.

Ioana Ginghină este o cunoscută și apreciată actriță. În plan, personal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

Advertisment

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fată pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000.  Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Advertisment

Vedeta a dezvăluit, pentru click.ro, că a stabilit data nunții cu actualul său partener, Cristi Pitulice. Evenmentul urrmează să aibă loc în toamna acestui an.

Ioana Ginghină a stabilit data nunții. ”Voi fi o mireasă boho style, cu ciocate”

„Gata, ne-am hotărât, în sfârșit! Facem nunta în luna septembrie! Am tot tras de Cristi, în ultima vreme, și i-am zis: hai, măi omule să fixăm odată data aia pentru nuntă că râde lumea de mine! Mai stau mult așa, nemaritată?! Nunta am stablit, o fac la mine la vilă, în curte, afară. Vreau o petrecere în grădină, întindem mesele, o petrecerea așa câmpenească, în sânulnaturii, cu flori multe. Voi fi o mireasă boho style, cu ciocate. Nu-mi pun tocuri că vreau să dansez, nu vreau să-mi rup picioarele. Vreau să fie o nuntă relaxantă, la noi acasă!”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

Despre ce părere are fiica ei, Ruxandra, despre eveniment, actrița a declarat: „Rux s-a bucurat mult pentru mine și pentru Cristi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”.

Advertisment
Advertisment