ActualitateshowbizStiri

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani. A fost interzisă la TV mai multe luni

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața și actrița Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a dat publicității o imagine cu ea așa cum arăta la 18 ani.

Anca Țurcașiu ș-a luat prin surpindere fanii dn mediul online. Artista a dat publicității o imagine în care apare așa cum era la vârsta de 18 ani. Cântăreața a pocvestit că din cauza tunsorii pe care o adoptase la acea vreme a fost interzisă timp de câteva lun la televiziune.

Advertisment

Advertisment

”Doamne, mai țineți minte tunsoarea mea de la 18 de ani? A la Michael Jackson…. Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta. Incredibil mi se pare acum… Cu Horia Moculescu am fost să mă tund. Pe Calea Victoriei , la frizerul lui… Poate vreodată voi scrie o carte cu povești de viață… Mă gândesc la asta… Vă îmbrățișez!!! Zi frumoasă!”, le-a transmis artista admiratorilor săi din mediul online.

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Înainte de a-l întâlni pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu. În anii ’90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a durat patru ani.

Advertisment
Advertisment