Actualitate

Anca Țurcașiu, declarații uluitoare despre divorț. Am ieșit puțin șifonată…

Este extrem de atentă la viața ei personală, dar astăzi Anca Țurcașiu a spus multe lucruri neștiute de nimeni.

Este mai frumoasă ca niciodată la 51 de ani și dorită de orice bărbat. Ce a spus Anca Țurcașiu despre momentul divorțului.

Anca Țurcașiu, declarații uluitoare despre divorț. Am ieșit puțin șifonată…

Este pentru prima dată când cântăreața Anca Țurcașiu vorbește despre cel mai greu moment al vieții sale: divorțul. „Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a spus arista în emisiunea lui Mircea Dinescu.

Vedeta spune că s-a născut vegetariană

Totodată, Anca a vorbit și despre faptul că s-a născut vegetariană, dar părinții au forțat-o să mănânce carne toată copilăria. De când a plecat de acasă, adică de la 20 de ani aceasta n-a mai pus în gura ei carne, lapte, brânză și ouă.

„M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute. (…) Am avut o inflamaţie articulară.

Mi-am revenit eliminând lactatele”, a mai spus vedeta. În altă ordine de idei, ea a spus că în toate relațiile cu bărbații pe care le-a avut și-a dorit un singur lucru însă nici un mascul nu l-a făcut. „Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu”, a mai spus Anca Țurcașiu.