ActualitateshowbizStiri

Confesiunile Andreei Antonescu. Ce a declarat despre bărbații dn viața ei

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declaații despre Traian Spak, fostul ei soț, da și despre fostul ei iubit, Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Acum s-a aflat că artista a divorțat oficial de cel care i-a fost partener de viață. Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în State, în urmă cu două luni.

Advertisment

În urmă cu ceva timp, pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.  Artista a trăit o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. În data de 19 decembie 2022, Andreea Antonescu a anunțat în mediul online că a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță. De curând, Andreea Antonescu a anunțat că a decis să se separe de iubitul ei, Victor Vînceanu.  Andreea Antonescu a dezvăluit numele pentru care l-a ales pentru fiica ei cea mică. Micuța se numește Venice Victoria.

Advertisment

Invitată în podcastul lui Ameri Nasrim, Andreea Antonescu a vorbit pe larg despre relația pe care o are cu Traian Spak, despre despărțirea de Victor Vrînceanu, dar și despre cele două fiice ale sale.

Confesiunile Andreei Antonescu. ”Sunt adepta relațiilor lungi, dar până în momentul ăsta n-a fost să fie”

 

„Căsnicia, pentru mine, a însemnat totul. În ciuda faptului că nu mi-am visat vreodată rochia de mireasă, mi-am dorit dintotdeauna o poveste de la început până la final. Știu că sună ciudat. Dincolo de imaginea pe care am lăsat-o eu, impresia pe care am lăsat-o, stilul de muzică pe care l-am avut, întotdeauna mi-am dorit acea poveste. De fiecare dată când am avut o relație asumată, am sperat și am crezut în ea. Mi-am dorit să fie povestea până la sfârșit. N-a fost. Sunt adepta relațiilor lungi, dar până în momentul ăsta n-a fost să fie. (…)

Îți voi rezuma povestea mea cu Traian, care a durat 14 ani. Foarte frumos. Noi ne înțelegem foarte bine și astăzi. Noi suntem prieteni. E primul om pe care îl sun în momentul ăsta și dacă mi-e bine, și dacă mi-e rău. Și reciproca e valabilă. Asta pentru că între noi chiar a fost o relație reală, bazată pe comunicare, respect și sentimente. În momentul în care noi am decis să ne separăm, nu a fost din cauza unor probleme, nu a fost cu tras de păr, scandal și amenințări. A fost foarte simplu. Eu voiam să rămân în România, să-mi continui cariera, el s-a regăsit în America. De la o relație câștigată, n-aș fi vrut să ajungem în momente în care să stăm să ne vânăm, să vedem dacă-l prind. Nu făcea sens. Pentru ce? Era absolut aberant. Eram doi oameni care au împărțit o lungă perioadă de timp, care au un copil minunat”, a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit revistei Viva.

”El a știut și când am început relația cu Victor, el a știut și când am rămas însărcinată. Îi mai povestea una, alta. Am discutat și în urma separării. Putea să-mi dea sfaturi și eram un pic stângace. Dincolo de fericirea lui, bucuriile lui i ce i-ar fi făcut lui bine, întotdeauna a contat să fiu eu bine”, a adăugat ea.

„Nu am ajutor. Fetița merge la Victor și mama lui, câteva zile. E greu, e greu în continuare, pentru simplul fapt că nu e ceea ce am visat. Ce trăiesc eu acum, nu e ceea ce am visat acum un an, doi, trei. Nu e ceea ce visam acum 20 de ani. Nu e ușor, dar asta a rămas. Nu cred ca mi-am dat vreodată voie, în viața asta, să ajung în punctul de a claca. În momentul în care am realizat că pot cădea mult, am simțit imediat nevoia să mă ridic. Nu mi-am dorit ce trăiesc azi. E presiune mare. Sunt o femeie puternică și voi rămâne toată viața pentru fetițele mele. Vreau să fiu un exemplu pentru ele, vreau să fie independente, vreau să știu că, înainte de orice, se bazează pe ele însele. (…)

Noi vorbim. În tot ceea ce o privește pe pitică, ne sfătuim legat de absolut orice. Ne dorim amândoi feiricirea micuței înainte de orice. Vrem să facem toate lucruile în așa fel încât înainte de orice, exact cum îmi doresc și în cazul Siennei, un copil fericit. Acum e totul foarte proaspăt. Încă e un subiect delicat pentru mine. Repet, nu trăiesc ceea ce am visat să trăiesc sau ceea ce aș fi visat, dar sunt convinsă că avem același scop. Bucuria copilului”, a încheiat artista.

Advertisment
Advertisment