Actualitate

Scandal între tatăl Andreei Bălan și Andreea Antonescu. Ce reproșuri îi face artistei

Săndel Bălan, tatăl îndrăgitei cântărețe Andreea Bălan nu se mai înțelege cu Andreea Antonescu și-i face acuzații grave.

O acuză că ea e devină pentru ruptură produsă. Săndel Bălan a început scandalul cu Andreea Antonescu.

Scandal între tatăl Andreei Bălan și Andreea Antonescu. Ce reproșuri îi face artistei

Tatăl Andreei Bălan a luat foc. Acesta spune că cea care este vinovată de desființarea trupei Andre nu e nimeni altcineva decât Andreea Antonescu. Pe de altă parte, Andreea Bălan susține că cel care a plecat cu banii a fost doar tatăl său.

„Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei.

N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă. A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a spus Săndel Bălan.

Ce are de spus Andreea Antonescu

Nici Andreea Antonescu nu a stat pe gânduri și a venit imediat cu o replică usturătoare, acuzându-l pe tatăl Andreei că a convins-o să pozeze în Playboy. „Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan, de ce m-ai convins să pozez în Playboy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac.

Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena Stars.