ActualitateshowbizStiri

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru mezina ei. ” Ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei cea mică, frunct al poveștii de iubire pe care a trăit-o cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Acum s-a aflat că artista a divorțat oficial de cel care i-a fost partener de viață. Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în State, în urmă cu două luni.

Advertisment

În urmă cu ceva timp, pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.  Artista a trăit o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. În data de 19 decembie 2022, Andreea Antonescu a anunțat în mediul online că a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță. De curând, Andreea Antonescu a anunțat că a decis să se separe de iubitul ei, Victor Vînceanu. 

Advertisment

Andreea Antonescu a decis să facă public numele pentru care l-a ales pentru fiica ei cea mică. Micuța se numește Venice Victoria, după cum a dezvăluit artista pentru revista Viva.

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru mezina ei. ”Mi-a plăcut de mult timp și e diferit”

 

”Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din „America Express””, a detaliat Andreea Antonescu.

Artista a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa cu cele două fetițe ale sale: ”Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește”.

Advertisment
Advertisment