ActualitateshowbizSportStiri

FOTO / Adelina Chivu, despre căsnicia cu Cristi Chivu. ”Nu ni s-au dat șanse la început”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Adelina Chivu, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii din căsnicia cu Cristi Chivu, în vârstă de 42 de ani, fost căpitan al echipei naționale de fotbal al României.

Cristi Chivu formează o familie alături de soția sa, Adelina Chivu, și de cele două fetițe ale lor. Natalia, prima născută, a venit pe lume la 12 februarie 2009. Anastasia le-a întregit familia la 4 noiembrie 2010.

Advertisment

Adelina Chivu a avut o apariție rară la TV. Aceasta a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Adelina Chivu a vorbit despre partenerul ei de viață și despre fetele lor.

Advertisment

Adelina Chivu, despre căsnicia cu Cristi Chivu. ”Ne mai certăm, dar nimic grav”

Adelina Chivu a afirmat că se consideră mai amuzantă decât partenerul ei de viață: ”Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui”.

Adelina și Cristi Chivu sunt împreună de 15 ani. Fosta vedetă TV a oferit și câteva detalii din marajul cu fostul fotbalist, actual antrenor la Milano: ”Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar…Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul (râde)”.

Advertisment
Advertisment