ActualitateshowbizStiri

Adela Popescu, despre viața de familie cu trei copii. ”Un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatoarea de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre viața sa de familie cu trei copii.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică. În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului 2021, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Advertisment

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Adela Popescu a făcut declarații despre viața de familie cu trei copii și despre momentele dificile din viața de părinți și din viața de cuplu.

Advertisment

Adela Popescu, despre viața de familie cu trei copii. ”Încep să rămână din ce în ce mai multe momente plăcute, iar cele foarte complicate dispar odată cu fiecare zi care trece și în care copiii mai cresc un pic”

”Momente foarte grele pot să fie și într-o zi absolut normală, în care unul dintre copii face febră, este extrem de indispus și nu reușești să îi intri în grații cu absolut nimic. Și vine celălalt, care nu are absolut nimic, dar are niște nevoi de copil mic. Și mai este și bebelușul, care vrea să mănânce. În momentul acela, te transformi într-un elastic și îți dai seama că nu ai energie să le satisfaci nevoia de tine și de conectare. Cred că asta îmi lipsește cel mai mult. Am de multe ori sentimentul că nu pot să le ofer fiecăruia în parte atât de mult cât merită.

Cât timp Radu a fost plecat în deplasări, sigur că a fost greu și pentru ei, că întrebau de tata, și pentru mine, că noi suntem parteneri în tot și ne suntem sprijin emoțional în orice moment. Cumva știam că el este acolo, are treabă, iar eu îmi organizam timpul. Nu resimt perioadele când el este plecat, nu sunt atât de afectată cât s-ar putea crede. Pot spune că un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici, mai ales că sunt mai mulți, pentru că rămâne puțin timp de petrecut unul cu celălalt și trebuie să înveți să te furișezi”, a declarat Adela Popescu.

”Încep să rămână din ce în ce mai multe momente plăcute, iar cele foarte complicate dispar odată cu fiecare zi care trece și în care copiii mai cresc un pic. Așa simt. Pe de altă parte, noi avem un ajutor foarte mare, și anume doamna care a venit să ne ajute cu menajul și cu cel mic. E de bază și considerăm că suntem norocoși că o avem”, a adăugat aceasta.

Advertisment
Advertisment