Horoscop

Horoscop noiembrie 2020. Am intrat în a treia lună de toamnă. Iată ce vă rezervă astrele

Horoscop noiembrie 2020. Suprize, întâmplări și multe evenimente pentru nativii zodiilor în luna noiembrie.

Horoscop noiembrie 2020. Veți putea fi în noiembrie eroii multor întâmplări.

Horoscop noiembrie 2020. Am intrat în a treia lună de toamnă. Iată ce vă rezervă astrele

Horoscop noiembrie 2020. Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului luna noiembrie rămâne importantă în plan personal, cu multe surprize, evenimente, întâmplări. Fie ei înşişi sunt eroii unor întâmplări ieşite din comun, fie asistă ori aud de lucruri care îi şochează. La fel de importantă va fi însă relaţia cu partenerii. Dacă sunt chestiuni de afaceri aici lucrurile depăşesc nivelul simplei schimbări de atitudine de la o oră la alta. Luna noiembrie nu este deloc rea pentru cei care s-au născut în zodia Taurului. Încetul cu încetul ei vor avea parte de premize bune, personale, de izbândă sau măcar de protecţie în faţa unui rău iminent.

Gemenii pot avea accidente

Pentru cei care s-au născut în semnul Gemenilor luna începe, din păcate, cu posibilitatea unor accidente, boli sau agresiuni. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe prieteni cu care brusc din această lună se pot certa sau care le pot întoarce spatele ori se pot întoarce chiar împotriva lor sau le pot face surprize dintre cele mai absurde. Toţi cei născuţi în semnul Gemenilor au nevoie de tratament. Pentru cei care s-au născut în zodia Racului, luna noiembrie este spectaculoasă. Le aduce o încărcătură uriaşă la capitolul idei, motivaţie, conştiinţă. Atenţie, ceea ce se creează acum ca premisă poate să dureze nu o săptămână-două, poate să dureze tot acest an.

Leii vor scoate bani din buzunar

Pentru cei care s-au născut în semnul Leului luna noiembrie ar putea să fie foarte interesantă, poate chiar benefică. Unii ar putea primi oferte, alţii ar putea să primească o treaptă în plus, să acceadă la o funcţie, să primească o răspundere. Toate acestea nu sunt nişte lucruri gratuite. S-ar putea ca şi ei să fie obligaţi să ia în calcul o serie de lucruri. Fecioarele vor trece peste un prag care s-a deschis anul trecut şi care acum le permite să închidă uşa unor fapte şi evenimente care s-au petrecut.  Foarte mult noroc au ce-i care îşi doresc să plece din ţară, pentru că vor deveni nişte oameni împliniţi şi fericiţi care şi-au găsit drumul sau destinul. Ar trebui însă să fie mai îngăduitori, mai iubitori, mai tandri.

Balanţa vor ști cine le sunt prietenii și cine nu

Mulţi dintre aceşti nativi se pot căptuşi cu duşmănii sau antipatii care vor conta de-a lungul timpului într-una sau în mai multe relaţii ulterioare pe care le vor avea. Mai există şi riscul ca unele câştiguri să se asocieze cu viciu în acte, să nu fie obţinute pe o cale tocmai cinstită sau cu gânduri curate ori intenţiile şi condiţiile care sunt puse pentru a intra în beneficiul unui bun să nu fie respectate. Cei născuţi în Scorpion traversează o perioadă bună ceea ce le dă sensibilitate artistică. Se pot crea însă premisele unor conflicte, unor încleştări şi unor discuţii şi unor situaţii destul de complicate. Luna noiembrie ar putea fi destul de tensionată pentru cei care s-au născut în Săgetător. Sunt presiuni mari de ordin social care vin pe calea administrativă, politică sau pe calea unei ierarhii.

Capricornii sunt plini de regrete

Pentru cei care s-au născut în Semnul Capricornului, este de reţinut că întreaga lună lucrează pentru ei pe imagine socială. Cea mai proastă direcţie pe care o are luna pentru aceşti nativi este legată de comunicare. Vărsătorii sunt puşi pe jăratec, sunt activi, pe de-o parte ei sunt agitaţi. Pe de altă parte sunt şi neliniştiţi de proiecte, de propuneri care le-au fost făcute, de o serie de premise. Dar toate aceste ipostaze nu sunt valorificabile decât pentru cei care au o dată de naştere în apropierea acestui. Peștii trebuie să fie atenți la cât și cum vorbesc pentru că s-ar putea crea situații tensionate. Fiți atenți cum vă purtați cu Peștii. Potrivit avantaje.ro aceștia sunt destul de dificili și greu de păcălit.

 

Tags

Close