Horoscop

Horoscop mâine, 23 octombrie 2020. Cu cine face casă bună Berbecul

Horoscop mâine, 23 octombrie 2020. V-ați născut în zodia Berbecului? Pentru a avea o relație perfectă, trebuie să știți cu cine vă potriviți.

Horoscop mâine, 23 octombrie 2020. Se spune că nu există zodii care să fie incompatibile 100%. Horoscopul de mâine, 23 octombrie, vă spune cu cine poate trăi frumos Berbecul.

Horoscop mâine, 23 octombrie 2020. Cu cine face casă bună Berbecul

Horoscop mâine, 23 octombrie 2020. Berbecii sunt poate cei mai dificili nativi din toate zodiile. De aceea, au nevoie de multă libertate, altfel nu veți face casă cu ei. Mai mult decât atât, e important să știți că sunt egoiști, ceea ce înseamnă că nu e deloc ușor să trăiești lângă ei. Un lucru greu de stăpânit la Berbeci e și faptul că rar veți vedea un astfel de nativ că empatizează cu cineva.

Când minte un Berbec, devine agresiv

Potrivit sfatulparintilor.ro, deși vor spune mereu că sunt deținătorii adevărului absolut, Berbecii devin agresivi atunci când mint. Chiar dacă sunt inteligenți, când unui Berbec îi intră ceva în cap, nimeni nu-i va scoate acea idee. Greu de crezut că Berbecul va face casă bună cu un Taur, pentru că unul vrea implicare emoțională și altul pasiune. Nici cu un Geamăn nu va rezista un Berbec, dar pot avea o relație provocatoare. Însă, probabil nu ceva pentru viitor. Cât privește relația Berbecului cu Racul, astrologii spun că poate fi una plină de dureri.

Cuplu pasional cu Leul

Cu nativul din Leu, un Berbec va avea o relație pasională. Dar dacă se vor îndrăgosti iremediabil unul de celălalt, cu greu se vor despărți. Pentru a rezista o relație dintre Berbec și Fecioară, trebuie să se schimbe amândoi. Și nu pare nici unul să fie dispus. Dacă își vor dori să fie alături de un Berbec, Balanțele vor trebui să lupte mult.

Relație frumoasă cu Săgetătorul

Grea va fi perioada în care un Berbec va trăi o poveste de iubire cu un Scorpion. În schimb, cu un Săgetător, Berbecul poate trăi până la sfârșitul vieții. Conversatiile dintre un Capricorn si un Berbec ar trebui sa raman doar la nivel profesional. Dacă Berbecul va dori să facă un cuplu cu un Vărsător, va consta că totul va fi lipsit de tandrețe. Nici să nu vă gândiți să trăiți cu un Pește, pentru că veți suferi de lipsa de încredere.

 

 

Tags
Close