Incredibila rețetă de pește cu legume a lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu trebuie să vă lipsească de pe masa de Florii
Duminică de Florii, avem dezlegare la pește! O mare bucurie, mai ales că de data aceasta merită să încercați o rețetă delicioasă a lui chef Cătălin Scărlătescu.
Peștele cu legume, rețeta faimosului chef Cătălin Scărlătescu e tot ce vă trebuie pentru masa de Florii. N-ați mâncat niciodată ceva atât de delicios.
Incredibila rețetă de pește cu legume a lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu trebuie să vă lipsească de pe masa de Florii
Pentru a realiza minunata rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente: pește (file sau întreg), lămâie, unt, ulei de măsline extra virgin, ardei gras roșu și galben. De asemenea, vă mai trebuie fenicul, morcov, țelină, apio, pătrunjel, busuioc verde, cimbru proaspăt, sare, piper, folie de aluminiu.
Preparatul se lasă la cuptor 20 de minute
Tăiați în mod egal câteva foi de aluminiu, apoi așezați pe acestea feliile de lămâie, în așa fel încât să arate ca un pat. Apoi peștele condimentat, toate legumele pe care le tăiați julienne sau cum doriți, ierburile, ulei de măsline. Nu uitați ca deasupra să mai stoarceți lămâie, pentru că zeama acesteia se va contopi cu sosul pe care îl lasă legumele. Aveți grijă când acoperiți să apăsați bine cu palma pentru a nu rămâne aer. Pliați pachetul de minimum 6,7 ori pe fiecare din cele 3 lături și presați foarte bine la capete, ca să arate asemenea unui plic. Preparatul se pune la grătar și se lasă în jur de 20 de minute. Este o minune.