Stil de viață

Această rețetă are peste 100 de ani. Este cea mai bună scrumbie pentru masa de Florii

Cum să procedați pentru a avea cel mai gustos pește pe masa de Florii? Nimic mai simplu. Cumpărați câteva scrumbii și folosiți rețeta de mai jos. Veți cea mai bună scrumbie din câte ați mâncat vreodată.

Advertisment

Dacă veți opta pentru aceast rețetă, garantăm că ceva mai bun nu ați mâncat niciodată, iar musafirii vor mai cere încă o porție în plus. Va ieși cea mai bună scrumbie.

Această rețetă are peste 100 de ani. Este cea mai bună scrumbie pentru masa de Florii

Rețeta următoare păstrează dulceața scrumbiei și gustul său natural. Pentru a obține un preparat care să rămână în sufletul invitaților, aveți nevoie de 4 scrumbii, zeama de lămâie, ulei de măsline, rozmarin uscat. Dar și cimbru uscat, pătrunjel verde, sare, piper. Pentru început, trebuie să curățați și să splați bine scrumbiile.

Advertisment

Fiecare scrumbie se așeză în mijlocul unei folii de aluminiu

Amestecați zeama de lămâie cu uleiul de măsline, rozmarinul, mărar, sare și piper și ungeți bine fiecare bucată de pește, atât pe interior cât și pe exterior. Apoi fiecare scrumbie o așezați în mijlocul unei folii de aluminiu. Pe care ulterior ați uns-o cu ulei de măsline. Introduceți apoi scrumbiile la cuptor și lăsați-le aproximativ o jumătate de oră. Scoateți apoi tava și îndepărtați cu grijă folia de aluminiu. Pentru un efect maxim, scrumbiile se servesc calde, cu multă zeamă de lămâie și pătrunjel tăiat cât mai mărunt.

Advertisment

 

Advertisment
Advertisment