Vreme

Vremea în județul Vaslui, în următoarele 7 zile

În următoarele zile, vremea va fi deosebit de caldă în Vaslui.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Joi, 23 iulie, cerul va fi însorit ziua și parțial noros pe timp de noapte. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 27 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 17 grade Celsius. Vântul va sufla moderat.

Vineri, vremea va deveni chiar mai caldă

Cerul va fi însorit ziua și parțial noros noaptea. Mercurul din termometre va urca până la 30 de grade și nu va coborî sub 20 de grade Celsius. Vântul va sufla ușor pe toată durata zilei și vor apărea unele rafale.

Advertisment

Sâmbătă, vor fi prezente averse însoțite de furtuni și descărcări electrice, atât ziua, cât și noaptea. Cele mai ridicate valori ale temperaturilor vor fi de 30 de grade, iar cele mai scăzute vor fi de 18 grade Celsius.

Advertisment

Duminică, cerul va fi parțial noros ziua și senin noaptea. Termometrele vor afișa cel mult 29 de grade, iar cele mai mici valori înregistrate vor fi de 18 grade Celsius.

Luni, cerul va fi însorit ziua și senin noaptea. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 31 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 18 de grade Celsius. Vântul va sufla ușor și vor apărea unele rafale.

Marți, vremea rămâne foarte caldă în județul Vaslui

Cele mai ridicate valori ale temperaturilor vor fi de 31 de grade, iar cele mai scăzute vor fi de 19 de grade Celsius. Cerul va fi însorit ziua și senin pe timp de noapte.

Miercuri, cerul va fi însorit ziua și senin noaptea. Temperaturile maxime vor fi de circa 32 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 20 de grade Celsius. Vântul va sufla ușor și vor apărea unele rafale.

În zilele următoare, vremea se va menține deosebit de caldă în județul Vaslui. Termometrele vor înregistra până la 33 de grade Celsius.

Advertisment
Advertisment