Vreme

Vremea în județul Vâlcea, în următoarele 7 zile

În Vâlcea, vremea va fi destul de instabilă, zilele următoare.

Advertisment
Advertisement

Joi, 23 iulie, vor apărea ploi însoțite de furtuni și descărcări electrice, pe timp de zi. Noaptea, cerul va fi parțial noros. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 26 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 17 grade Celsius.

Vineri, ploile vor persista în județul Vâlcea

Vor fi prezente averse însoțite de furtuni și descărcări electrice pe toată durata zilei. Mercurul din termometre va urca până la 28 de grade și nu va coborî sub 19 de grade Celsius.

Advertisment

Sâmbătă, vor fi din nou prezente averse însoțite de furtuni și descărcări electrice, atât ziua, cât și noaptea. Cele mai ridicate valori ale temperaturilor vor fi de 27 de grade, iar cele mai scăzute vor fi de 17 grade Celsius.

Advertisment

Duminică, ploile, furtunile și descărcările electrice vor continua, pe timp de zi. Noaptea, cerul va fi senin. Termometrele vor afișa cel mult 27 de grade, iar cele mai mici valori înregistrate vor fi de 17 grade Celsius.

Luni, vor fi din nou prezente averse însoțite de furtuni și descărcări electrice, pe timp de zi. Noaptea, cerul va fi senin. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 30 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 17 de grade Celsius.

Marți, ploile vor dispărea

Cele mai ridicate valori ale temperaturilor vor fi de 32 de grade, iar cele mai scăzute vor fi de 19 de grade Celsius. Cerul va fi însorit ziua și senin pe timp de noapte. Vântul va sufla ușor pe toată durata zilei.

Miercuri, cerul va fi însorit ziua și senin noaptea. Temperaturile maxime vor fi de circa 33 de grade, iar minimele termice se vor situa în jurul a 19 de grade Celsius.

În zilele următoare, vremea se menține deosebit de caldă în județul Vâlcea. Temperaturile vor trece de 32 de de grade Celsius.

Advertisment
Advertisment