Vreme

Starea vremii în județul Sibiu, pentru următoarele 7 zile

În această săptămână, vor exista averse însoțite de furtuni și descărcări electrice.

Advertisment
Advertisement

Marți, vremea va fi caldă în Sibiu. Cerul e parțial noros, atât pe timp de zi, cât și noaptea. Valorile termice maxime vor fi de 21 de grade Celsius, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 11 grade.

Miercuri, vremea devine morocănoasă

Pe timp de zi apar averse însoțite de furtuni și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 21 de grade Celsius. Minimele vor fi de 9-10 grade. Noaptea, ploile se opresc, iar cerul va fi parțial noros.

Advertisment

Joi, vor fi din nou prezente averse pe timp de zi, însă nu vor mai există furtuni și descărcări electrice. Temperaturile vor înregistra cel mult 20 de grade Celsius, iar minimele nu vor trece de 9 grade. Noaptea, cerul va fi parțial noros.

Advertisment

Vineri, 1 mai, aversele vor continua. Mai mult, pe timp de zi, vor reveni furtunile și descărcările electrice. Vântul va sufla puternic, atât ziua, câți și noaptea. Mercurul din termometre va urca până la 20 de grade. Valorile termice minime se vor situa în jurul valorii de 9 grade Celsius.

Sâmbătă, ploile vor dispărea

Astfel, prima zi de weekend vine cu vreme frumoasă. Cerul va fi parțial noros, iar maximele vor ajunge până la 21 de grade Celsius. Chiar și așa, pe timp de zi, e posibil să apară unele rafale. Minimele termice vor fi de aproximativ 9 grade.

Duminică, vremea se va strică ușor. Vor există averse izolate, atât ziua cât și pe timp de noapte. Temperaturile maxime vor fi de 21 de grade, iar cele minime de 11 grade Celsius.

Luni, ploile dispar, iar vântul va sufla ușor spre moderat, pe timp de zi. Noaptea, vor exista însă unele rafale. Cerul va fi parțial noros, temperaturile maxime ajungând până la 19 grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul valorii de 7 grade.

În zilele următoare, vremea va suferi o încălzire majoră în Sibiu. Miercuri, maxima zilei va atinge chiar valoarea de 30 de grade Celsius.

Advertisment
Advertisment