Vreme

Prognoza meteo în principalele orașe ale țării

Prognoza meteo va fi blândă în următoarele zile, însă încă se preconizează o scădere a gradelor.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Principalele orașe ale României vor avea parte de temperaturi plăcute, însă meteorologii ne anunță că nu va fi așa toată luna. Vor fi creșteri graduale de temperatură, depinzând de regiune.

În capitală sunt temperaturi ridicate, cea maximă ajungând pe la 22 grade celsius, însă Soarele nu va fi tocmai blând și sunt posibilități ca ploile să sosească. Datele preluate de la meteorolologi în legătură cu prognoza meteo nu sunt favorabile.

Precipitațiile vor fi aproape inexistente, însă umiditatea poate ajunge până la 26% .

Advertisment

De luni precipitațiile vor ajunge la un procentaj de 50%, existând posibilități mari de ninsoare și o umiditate de 73%.

Advertisment

 

Târgumureșenii și în general ardelenii vor avea parte de temperaturi plăcute care pot ajunge până la 18 grade celsius ziua și 2 noaptea, iar la aceștia precipitațiile nu vor fi mai ridicate decât 40%, putându-se bucura de Soare în cadrul curților acestora.

Umiditatea va varia, în zilele ce vor urma nu va trece de 50%, dar apoi va crește cu pași repezi spre 80%.

Meteorologii preconizează, la fel ca în capitală, că luni vor fi ninsori.

Cum va fi prognoza meteo în nordul țării?

Sucevenii și oamenii din zona cu cele mai frumoase mănăstiri, Moldova, se vor bucura de temperaturi ridicate care vor ajunge până la 21 de grade celsius, însă la aceștia precipitațiile sunt mult mai crescute și șansele ca ninsoarea să înceapă de duminică sunt mari, spun meteorologii.

De asemenea, meteorologii ne anunță că precipitațiile și umiditatea vor fi ridicate, putând ajungând până la 70%.

Orădenilor, voi și frații voști din regiunea Crișanei veți avea la fel de mult noroc ca cei din restul țării. Temperaturile maxime vor ajunge 19 grade celsius, iar minimul nu va trece, din fericire, de negativul lui 3, adică -3. Va fi în mare parte însorit, însă meteorologii ne spun că precipitațiile vor ajunge la 30%, iar umiditatea la un procentaj de 55. Vântul va bate cu o putere de 27 km/h.

În Oltenia numerele se încadrează oarecum în cele ale Munteniei, putând ajungând la 22 grade celsius, cu un minim de -2 grade celsius. Meteorologii ne avertizează că luni, la 3 grade celsius ziua, va apărea zăpada, iar precpitațiile sunt la un procentaj de 80, iar umiditatea 81.

În concluzie, meteorologii anunță toată țara că iarna se poate întoarce, pentru câteva zile, ca să ne bulverseze!

Advertisment
Advertisment