Vreme

Prognoza meteo pentru săptămâna aceasta

Începând cu ziua de marți, vremea se va răci, temperaturile fiind mult mai mici decât cele normale pentru această perioada. De joi însă, vremea se va încălzi destul de mult.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Banat. De marți, vremea se va răci semnificativ, valorile temperaturilor fiind mult sub cele normale in această perioadă. Maximele vor ajunge la 9-12 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -2 și 2 grade. Începând cu dată de 16 aprilie, temperatura se va încălzi, maximele înregistrând chiar 21-21 de grade, iar minimele 4-9 grade.

Crișana. Vremea va fi deosebit de rece marți și miercuri

Temperaturile diurne fiind cuprinse între 7 și 12 grade celsius, iar cele nocturne între -3 și 2 grade. Începând cu 16 aprilie, maximele vor înregistra chiar 19-22 de grade, iar minimele 4-8 grade.

Advertisment

Transilvania. Maximele valorilor termice, începând cu 14 aprilie, vor ajunge la 8-10 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 0 grade. De joi, vremea se va încălzi și va ajunge la 18-23 de grade pe timp de zi, iar noaptea, termometrele vor arată 1-5 grade.

Advertisment

Maramureș. De marți, media maximelor va fi în jurul valorii de 9 grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de 0 grade. Începând cu 16 aprilie, vremea se va încălzi iarăși. Maximele vor atinge 22 de grade, iar minimele se vor situa între 3 și 7 grade.

Moldova. În perioada 14-15 aprilie, temperaturile vor scădea semnificativ, maximele nedepășind 12-14 grade. Minimele vor fi cuprinse între -2 și 3 grade. Vremea se va încălzi începând cu ziua de vineri, valorile termice maxime ajungând la 20-22 de grade, iar minimele la 3-8 grade.

Dobrogea. De miercuri, temperaturile vor fi mai mici decât cele normale pentru această perioada, cu maxime de 11-14 grade, iar minime de 1-4 grade. Ulterior, vremea se va încălzi considerabil, valorile diurne fiind de 17-20 de grade, iar cele nocturne de 6-10 grade.

Muntenia. Începând de marți, se va resimți o răcire puternică, dar de scurtă durată

Ulterior, vremea va redeveni caldă, depășind chiar valorile normale pentru această dată. Maximele vor ajunge atunci să depășească 19-21 de grade ziua și 7-8 noaptea.

Oltenia. De pe 15 aprilie, temperaturile vor scădea puternic, revenind apoi la valori normale pentru această periaoadă. Astfel, odată cu reîncălzirea vremii, care va avea loc în jurul zilei de joi, maximele vor ajunge la 17-20 de grade ziua. Noaptea, vor fi înregistrate valori cuprinse între 4 și 8 grade Celsius.

La munte. În perioada 15-16 aprilie, valorile termice se vor situa în intervalul 0-5 grade pe timp de zi. Noapte, acestea vor fi cuprinse între -9 și -2 grade. Ulterior, vremea se va încălzi, temperaturile ajungând ziua până la 10-12 grade, iar noaptea până la 0-2 grade.

Advertisment
Advertisment