ActualitateStiriVreme

Cum va fi vremea în luna februarie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna februarie a acestui an.

Potrivit specialiștilor, remperaturile, în luna februarie, vor fi apropiate de cele normale pentru această perrioadă din an.

Advertisment

Astfel, în săptămâna 30.01.2023 – 06.02.2023, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, menționeaă ziare.com.

Advertisment

În săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudvestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Advertisment
Advertisment