vedete

Decizie de ultim moment în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cine primește custodia lui Bebeto? „Îl rog pe Reghecampf să vină să-l vadă”

O nouă decizie din divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf șochează peisajul monden autohton! Căruia dintre părinți îi revine custodia lui Bebeto?

Advertisment
Advertisement

Inițial, s-a spus că Anamaria Prodan a făcut cerere pentru a-l decădea din drepturi pe Laurențiu Reghecampf, iar o nouă decizie surpriză face acum valuri în rândul fanilor cuplului. Ce se întâmplă, de fapt, cu custodia lui Bebeto?

Anamaria Prodan spunea că vrea custodia exclusivă a lui Bebeto și că va depune și cerere pentru pensia alimentară, după cum se stipulează și în lege. Laurențiu Reghecampf ar trebui să-i plătească fiului cel mic 5.000 de euro pe lună, potrivit impresarei. Acum, vedeta s-a răzgândit și a negat că ar fi depus cererea privind custodia lui Bebeto. Prin urmare, încă nu se știe căruia dintre părinți îi revine tutela băiatului de 14 ani.

Advertisment

Cine primește custodia lui Bebeto dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Advertisment

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan și Reghecampf, divorț cu scandal! Impresara voia să apeleze la notar

„Este un proces simplu ca oricare altul, unde îmi doresc foarte tare să scap odată din calvarul ăsta, și eu și copiii mei, și să ne recuperăm ce avem de recuperat. Eu l-am rugat pe domnul Reghecampf de foarte multe ori să ne returneze ceea ce ne-a luat și să terminăm de foarte mult timp. M-am îmbrăcat de nu știu câte ori și l-am așteptat să mergem la notar și și-a bătut joc, nici măcar n-a apărut, a luat totul în glumă”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

 

Advertisment
Advertisment