vedete

Anamaria Prodan, reacție halucinantă după ce s-a editat în Photoshop! Internauții au luat-o la rost: „Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu…”

Anamaria Prodan, reacție halucinantă după ce a editat o imagine în Phptpshop și așa a ajuns să apară în fotografie. De ce au luat-o fanii la rost?

Advertisment
Advertisement

Anamaria Prodan s-a editat în Photoshop și, grație programului de modificare a fotografiilor, a apărut într-o imagine cu Stanciu, după ce transferul său la Wuhan a fost semnat. Reacție halucinantă a impresarei, după ce internauții au luat-o la rost.

Anamaria Prodan îl reprezintă pe Nicolae Stanciu, care a marcat o mega reușită. Singura problemă ar fi că impresara s-a lăudat cu transferut jugătorului folosind o imagine trucată în Photoshop, acesta fiind motivul pentru care fanii au luat-o la rost imediat cum au văzut imaginea.

Advertisment

Anamaria Prodan, reacție halucinantă după ce s-a editat în Photoshop! Internauții au luat-o la rost

„E o făcătură”, „Nu este editată, cred ca au postat-o prima dată când ea era la baie, apoi a apărut și ea în poză :))”, „@anamariaprodanreghecampf, îmi caut un editor photoshop”; „Sigur nu-l vrei p-ăsta de i-a editat poza, că se vede de la un kilometru ca e editată. =)))”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anamaria Prodan, din partea internauților.

Advertisment

Așa cum era de așteptat, reacția impresarei nu a întârziat să apară. Deși nu a oferit, practic, o explicație în adevăratul sens al cuvântului, Anamaria Prodan a aplicat o altă tactică! A atras atenția de la imaginea editată în Photoshop și a ajuns să vorbească despre banii obținuți din transferul lui Stanciu în China.

„Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce?

Merit doar atât: «felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români». Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți”, a transmis impresara Anamaria Prodan, despre fotografia editată în Photoshop, după cum relatează Digisport.

Advertisment
Advertisment