ExternUltima ora

Volodimir Zelenski, gata să DISTRUGĂ Rusia! Ce plan are președintele Ucrainei? „Sărăcie și degradare”

Volodimir Zelenski nu renunță și luptă în continuare împotriva lui Vladimir Putin. Președintele ucrainean este gata să distrugă Rusia.

Advertisment
Advertisement

După ce Vladimir Putin i-a invadat țara, Volodimir Zelenski nu a capitulat și nici măcar nu a arătat, vreo secundă, orice urmă de teamă. Președintele ucrainei a îndemnat populația să lupte, iar el a rămas în Kiev, deși este pe lista neagră a lui Putin, pentru a încerca să își elibereze țara. După ce a afișat mai multe acte curajoase, Volodimir Zelenski face acum un anunț neașteptat: este gata să distrugă Rusia! Ce plan are liderul ucrainean?

Volodimir Zelenski este gata să distrugă Rusia și face un apel pentru a boicota firmele străine care nu au încetat, până la acest moment, desfășurarea activității pe teritoriul țării. Astfel, președintele Volodimir Zelenski cere încetarea colaborării cu Rusia a marilor companii, pentru că acești giganți sponsorizează „mașina de război” a lui Vladimir Putin.

Advertisment

Volodimir Zelenski, gata să DISTRUGĂ Rusia! Ce plan are președintele Ucrainei?

„Opt ani de război împotriva noastră. A 20-a zi a unei invazii la scară largă. Încercări de a ne distruge pe toți, de a distruge Ucraina. Luptăm pentru viață. Luptăm pentru viețile noastre împotriva rachetelor, bombelor aeriene, artileriei, tancurilor, mortarelor și a tuturor celorlalte folosite de trupele ruse pentru a ne distruge. Toate lucrurile cu care Rusia se autodistruge acum.

Advertisment

Pentru că fiecare lovitură asupra Ucrainei, fiecare lovitură asupra Ucrainei este un pas către autodistrugerea Rusiei. Pași către autoizolare, sărăcie și degradare. Suntem peste 40 de milioane în statul nostru. Și alte milioane în întreaga lume. Aceasta este o mare putere. În plus, prietenii noștri. Plus multe țări ale partenerilor noștri.

Acum toți avem o sarcină națională comună. Trebuie să punem presiune asupra Rusiei, astfel încât costul acestui război împotriva Ucrainei să devină foarte dureros. Marile corporații, care încă sponsorizează mașina de război rusească, nu au părăsit piața rusă, deși ar fi trebuit să o facă imediat.

Imediat, când lumea a văzut ce fac trupele ruse pe pământul nostru. Cunoașteți aceste mărci? Sunt bine cunoscute. Și aici nu există secrete. Nestle, Mondelēz și alți giganți ai industriei alimentare. La fel și Raiffeisen, Societe Generale și alte bănci. BASF, Samsung și LG. Bayer, Sanofi și alte produse farmaceutice. Unilever, Johnson&Johnson și alte zeci de companii. Și asta înseamnă miliarde de dolari”, a declarat Volodimir Zelenski.

 

 

 

Advertisment
Advertisment