ExternUltima ora

Vladimir Putin spune, într-un final, ADEVĂRUL! Ce se întâmplă, de fapt, în Rusia?

Vladimir Putin spune, într-un final, adevărul și scoate la iveală ce se întâmplă în Rusia. Detalii de ultim moment.

Advertisment
Advertisement

Vladimir Putin a ieșit, din nou, în fața poporului său. Este pentru prima oară când liderul de la Kremlin recunoaște că Rusia a primit un val extrem de dur de sancțiuni din partea Occidentului, în urma invaziei din Ucraina. Mai mult decât atât, printr-un mesaj video, Vladimir Putin a spus adevărul și a recunoscut ce se întâmplă în Rusia, mărturisind că situația „nu este simplă”, iar inflația este în creștere.

Cu toate acestea, Vladimir Putin promite o creștere a „minimului vital și a salariilor funcționarilo” precum și a pensiilor. Și-a asigurat poporul că oficialii de la Kremlin au reșit să elimine „blitzkrieg-ul” economic al Occidentului, prin care liderii celorlalte state și-ar fi dorit „să distrugă” Rusia.

Advertisment

Vladimir Putin spune, într-un final, ADEVĂRUL! Ce se întâmplă, de fapt, în Rusia?

Vladimir Putin a declarat că ”operaţunea militară specială” din Ucraina este un ”succes” şi dă asigurări că nu va permite ca fosta republică sovietică să devină un ”cap de pod” al unor ”acţiuni agresive” împotriva Rusiei, relatează AFP. ”Operaţiunea se desfăşoară cu succes, în conformitate strictă cu planurile prestabilite”, a mărturisit Vladimir Putin, în direct, la televizor.

Advertisment

Cu toate acestea, deși războiul din Ucraina este în plină desfășurare de zile bune, liderul de la Kremlin își asigură poporul că nu intenționează „să ocupe” Ucraina. Totodată, a comparat atitudinea pe care Occidentul a avut-o față de Rusia, în situația de față, cu „pogromurile”.

”Occidentul a lăsat să-i cadă masca decenţei şi a început să acţioneze în mod odios. Se impun paralele cu pogromurile antisemite”, a mai spus Putin.

 

 

 

Advertisment
Advertisment