ExternUltima ora

Vladimir Putin, înlăturat din Rusia?! Se știe deja ce se întâmplă cu liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi acolo”

Un oficial al Statelor Unite ale Americii că Vladimir Putin ar putea fi înlăturat din Rusia și că există numeroase detalii care indică această situație.

Advertisment
Advertisement

Antony Blinken, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii transmite că Vladimir Putin nu mai este simpatizat de majoritatea liderilor marilor puteri și, în acest context, ar putea fi înlăturat din funcție de președinte, din Rusia. Totodată, s-ar știi deja ce se întâmplă cu liderul de la Kremlin, căci soarta sa a fost decisă, mai transmite oficialul american.

Antony Blinken anunță că Vladimir Putin și-a atras antipatia multor țări în ultimele trei săptămâni, de când a declanșat atactul asupra Ucrainei. Totodată, SUA anunță că va spijini Ucraina cu arme și provizii în așa fel încât să reziste atacturilor rusești. “Într-un fel sau altul, Ucraina va fi acolo şi la un moment dat, Putin nu”, a spus Antony Blinken.

Advertisment

Vladimir Putin, înlăturat din Rusia?! Se știe deja ce se întâmplă cu liderul de la Kremlin

Antony Blinken continuă și spune că, într-o perioadă în care Vladimir Putin a rămas fără majoritatea aliaților pe care îi avea, din cauza deciziilor pe care le-a luat, Ucraina va rămâne pe lista albă a SUA și va primi, în continuare, sprijinul său necondiționat.

Advertisment

“SUA lucrează cât de mult poate pentru a limita, a opri, pentru a pune capăt acestui război pe care îl comite Rusia. Facem asta prin sprijinul pe care îl oferim Ucrainei în fiecare zi. Facem asta prin presiunea pe care o exercităm împotriva Rusiei în fiecare zi”, a transmis oficialul.

“Nu cred că este o concesie. Cred că, în primul rând, este o reflectare a realității că nici înainte de această agresiune a Rusiei, Ucraina nu urma să intre în NATO a doua zi. Când Putin a spus că este preocupat de admiterea Ucrainei în NATO, a fost greșit. A fost o minciună. Despre ce este vorba de fapt, despre ce a demonstrat Putin că este vorba, este negarea existenței Ucrainei ca stat independent”, a declarat, în încheiere, secretarul de stat al SUA.

 

 

Advertisment
Advertisment