ExternUltima ora

Vladimir Putin a fost PĂRĂSIT în plin război! Reacție halucinantă, liderul de la Kremlin nu s-a mai abținut

Vladimir Putin a fost la doar un pas să fie părăsit de unul dintre confidenții săi, în plin război. Cum a reacționat liderul de la Kremlin?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Vladimir Putin a fost extrem de aproape de a fi părăsit de unul dintre oamenii săi de încredere, în plin război. Femeia a mărturisit că vrea să demisioneze, în urma deciziei pe care liderul de la Kremlin a luat-o- aceea de a invada Ucraina, însă președintele Rusiei s-a enervat atât de tare încât a avut o reacție care i-a pus pe gânduri pe mulți.

Conform presei internaționale, guvernatorul băncii centrale a Rusiei, Elvira Nabiullina, a vrut să demisioneze. După mai bine de două decenii în care a lucrat alături de Putin, aceasta a decis să-și părăsească postul. Motivul invocat pare a fi faptul că Liderul de la Kremlin nu dorește să înceteze războiul. Având în vedere că Vladimir Putin s-a simțit trădat, părăsit, nici nu a vrut să audă de una ca asta și ce a urmat a surprins pe toată lumea.

Advertisment

Vladimir Putin a fost PĂRĂSIT în plin război! Reacție halucinantă, liderul de la Kremlin nu s-a mai abținut

Chiar dacă Elvira Nabiullina a fost nominalizată pentru prelungirea mandatului cu încă 5 ani acum nici o săptămână, femeia vrea să își dea demisia după douăzeci de ani în instituție, din cauza războiului din Ucraina care se desfășoară de o lună. Vladimir Putin nu s-a lăsat părăsit de „omul său de bază” și s-a enervat atât de tare încât a refuzat să semneze cererea de demisie. Mai mult decât atât, liderul de la Kremlin consideră că decizia Elvirei este o trădare la nivel național, nu doar la adresa sa.

Advertisment

Potrivit cancan.ro, Guvernatorul băncii centrale a Rusiei nu a comentat aparițiile din presă și nu a adus detalii suplimentare. La momentul actual, nu a fost comunicat, în mod oficial, dacă va accepta sau nu mandatul de cinci ani pentru care a fost propusă. Nici Vladimir Putin nu a comentat în spațiul public incidentul.

Advertisment
Advertisment