ExternUltima ora

Vladimir Putin a dat ORDINUL! Anunț NEAȘTEPTAT de la Moscova, în plin război

Vladimir Putin a dat ordinul neașteptat, susține Serghei Lavrov. Anunțul neașteptat a fost făcut de Moscova, în plin război Rusia-Ucraina.

Advertisment
Advertisement

Serghei Lavrov, șeful diplomației de la Moscova, susține că Vladimir Putin a dat ordinus: liderul de la Kremlin ar fi de acord cu negocierile de pace. Pentru a pune capăt războiului din Ucraina, Rusia are, însă, noi condiții. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi acceptate de Volodomir Zelenski, liderul de la Kiev.

Serghei Lavrov, omul de încredere al lui Vladimir Putin, a anunțat că războiul din Ucraina ar trebui să ia sfârșit odată cu semnarea unor documente, care să abordeze chestiunile privind statutul neutru al Ucrainea, legea referitoare la limba rusă și securitatea. În mod evident, totul depinde de momentul în care Vladimir Putin va da ordinul final, iar condițiile negocierilor vor fi acceptate și Volodimir Zelenski.

Advertisment

Vladimir Putin a dat ORDINUL! Anunț NEAȘTEPTAT de la Moscova, în plin război

“În ceea ce privește dialogul intra-ucrainean, probabil că aceasta este încă treaba ucrainenilor. După ce operațiunea noastră se va finaliza și se va încheia, sper, cu semnarea unor documente cuprinzătoare pe problemele pe care le-am menționat – problemele de securitate, statutul neutru al Ucrainei cu garanții ale siguranței acesteia. Și, bineînțeles, aducerea cadrului legislativ privind limba rusă, învățământul rus și mass-media rusă într-o normă civilizată”, a declarat şeful diplomaţiei ruse.

Advertisment

“Oraşele noastre, Mariupol, Harkov, Cernigov, regiunea Kiev, Izium şi alte oraşe erou sunt într-o situaţie foarte grea. Extrem de grea. Facem tot ce putem cu toţii. Absolut tot ce se poate. Armata noastră, poliţia, Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă, convoaiele umanitare, biserica, tot poporul nostru. Nu vă vom abandona, iar pe ei nu îi vom ierta. Veţi fi liberi. Este un fapt, o ştiu. Aşa cum suntem cu toţii pe pământul nostru. Glorie tuturor eroilor noştri! Glorie Ucrainei!”, a spus Volodomir Zelenski, prin intermediul unui mesaj video.

 

 

Advertisment
Advertisment