ActualitateUltima ora

BREAKING NEWS! Ce probleme i-au găsit specialiștii lui Traian Băsescu, după ce a fost internat de urgență, la Paris?

S-a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul președinte Traian Băsescu, după ce medicii l-au internat la Paris, de urgență.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Traian Băsescu ar fi fost internat în cursul zilei de vineri, într-un spital din Paris, după ce s-ar fi confruntat cu o situație îngrijorătoare. A ajuns de la Bruxelles cu un avion privat, unde specialiștii ar fi decis chiar să îl și opereze, potrivit surselor. Unul dintre motivele pentru care Traian Băsescu a fost internat este că a suferit un AVC  fi pe fondul stresului provocat de condamnarea de acum două zile, când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Ulterior, s-a aflat că Traian Băsescu Băsescu a fost internat în Paris, căci are probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară’ și ar fi fost transferat la un spital din Franța.

Advertisment

BREAKING NEWS! Ce probleme i-au găsit specialiștii lui Traian Băsescu, după ce a fost internat de urgență, la Paris?

Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat într-un spital din România, potrivit Antena 3. Amintim că ÎCCJ a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, decizia fiind una devinitivă.

Advertisment

„În afară de faptul că Băsescu a fost dovedit turnător, poate nu va dura mult și va fi dovedit – și o spun cu toată răspunderea – unul dintre cei mai corupți oameni politici pe care i-a avut România, dar și unul, după părerea mea, deștept în a-și ascunde urmele. Pentru că ați văzut că foarte greu poți spune despre el că a făcut ceva.

Într-adevăr, el și-a scos foarte mulți bani din țară, cu două avioane private, înmatriculate în Austria, pentru că am înțeles că aceste avioane au un regim special oriunde în lume, dar nu erau valize, erau cutii de carton, de xerox, cu bancnote de 50 de euro. Nu a plecat o dată, a plecat de 30 de ori,de mai multe ori, în 10 ani de mandat.

Ceea ce trebuie să ma știți este că omul a avut mai multe vacanțe decât Iohannis, doar că era deștept. Pleca cu avionul de pe Băneasa, nu știa nimeni, pleca cu escortă puțină”, a povestit Radu Cristescu, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei”.

Advertisment
Advertisment