SportUltima ora

Breaking news! Simona Halep s-a retras! Ce a determinat-o să ia decizia

Simona Halep anunța în urmă cu scurt timp că s-a retras din turneul de la Miami și ulterior a dezvăluit și cauza. Iată despre ce este vorba.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Simona Halep a declarat că s-a retras de la turneul de la Miami, în urma discuțiilor purtate cu mai mulți medicii. Aceștia au sfătuit-o să ia decizia neașteptată, motiv pentru care fosta numărul 1 mondial în topul WTA va lipsi, din nou, o perioadă destul de lungă de pe teren. Chiar dacă vreme de trei săptămâni nici nu va putea să se antreneze, fanii speră cu sufletul la gură că Simona Halep s-a retras doar de la Miami, dar va participa la turneul de la Stuttgart, din perioada 16-24 aprilie.

Simona Halep a jucat foarte bine la Indian Wells și a ajuns până în semifinale, dar încă din timpul acelui turneu a avut probleme medicale. S-a dus la Miami, în speranța că va putea să joace în această competiție, în ciuda durerilor, și își anunțase prezența inclusiv la Charleston, dar și la duelul în care România va înfrunta Polonia, în Billie Jean King Cup. Iată că, pe ultima sută de metri, Simona Halep s-a retras.

Advertisment

Breaking news! Simona Halep s-a retras! Ce a determinat-o să ia decizia

„În timpul antrenamentului de ieri am simțit o durere ascuțită în piciorul stâng. Am avut probleme cu coapsa încă de la semifinala IW, și am sperat că se va îmbunătăți, dar un RMN pe care l-am făcut aseară a arătat că e o ruptură. Corpul meu are nevoie de timp să se vindece, și în consecință voi fi în afara turneelor timp de trei săptămâni.

Advertisment

Deși asta-i o veste foarte dezamăgitoare, păstrez încrederea din startul grozav de sezon și sunt motivată să fac tot ce pot să fiu gata pentru sezonul de zgură. Mulțumesc pentru sprijinul neîntrerupt la bine și la rău”, a explicat Simona Halep, despre motivul pentru care s-a retras.

 

Advertisment
Advertisment