Ultima ora

Simona Halep, dată de gol de tatăl ei! Dezvăluiri importante, cu o zi înaintea nunții. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis” —>

Simona Halep, dată de gol de tatăl ei! Dezvăluiri importante, cu o zi înaintea nunții. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis” —>

Simona Halep a lăsat tenisul de-o parte pentru câteva zile. Urmează cel mai important eveniment din viaţa ei, îşi va uni destinele cu alesul vieţii ei, Toni Iuruc. Tatăl campioanei noastre, Stere Halep, a dat-o de gol pe sportivă. A dat detalii de ultimă oră despre marele eveniment.

Simona Halep a fost dată de gol de tatăl ei. Cu doar o zi înaintea cununiei cu Toni Iuruc, Stere Halep a dat din casă. A vorbit despre eveniment, dar şi despre naşii Simonei şi ai lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, spune Stere Halep, care a dat toate detaliile evenimentului.

Simona Halep, dată de gol

Stere Halep e emoţionat nevoie mare înaintea fericitului eveniment. Simona Halep se căsătoreşte cu Toni Iuruc, iar evenimentul este pus la punct în cele mai mici detalii. Tatăl Simonei, Stere, pare să se ocupe de ultimele amănunte organizatorice. ”Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a dezvăluit Stere Halep, conform fanatik.ro.

Stere Halep a vorbit despre evenimentul care va avea loc pe 15 septembrie, atunci când Simna Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil. ”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai spus Stere Halep.

Stere Halep, dezvăluiri despre naşii Simonei Halep

Mai mult, Stere Halep spune că este foarte încântat de alegerea nașilor făcută de Simona Halep și de Toni Iuruc. ”I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai spus Stere Halep.

Dar asta nu e tot. Stere Halep a continuat seria dezvăluirilor. ”Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai precizat Stere Halep.

După câțiva ani de relație și o logodnă discretă făcută la începutul acestei veri, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă primul pas spre întemeierea unei familii: cununia civilă. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile pentru a semna actele care îi vor transforma în doamna și domnul Iuruc, jucătoarea de tenis păstrându-și, totuși, și numele de fată.

Apoi, însoțiți de prieteni și de rude, Simona Halep și Toni Iuruc, deveniți soț și soție, vor merge la petrecerea care va avea loc la malul mării, într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, deținut chiar de nașul cuplului, Dani Caramihai.