Ultima ora

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit! De Sărbători au vorbit public despre nuntă

Zilele trecute, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vorbeau despre căsătorie, dar iată că odată întorși din vacanța exotică și-au spus „Adio”. Cei doi s-ar fi despărțit după ce au fost în Zanzibar, dar nu se știu, deocamdată, motivele care au dus la această ruptură neașteptată.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au petrecut, mai mereu, timpul împreună, iar în imaginile pe care le postau pe rețelele de socializare apăreau, întotdeauna, lipiți unul de celălalt, semn că relația s-ar fi îndreptat într-o direcție bună. Totuși, sursele CANCAN.RO dezvăluie noua ruptură a începutului de an: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite.

Chiar dacă au petrecut momente frumoase împreună, în vacanța de peste hotare, ruptura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi intervenit în momentul în care au apărut neînțelegerile în cuplu.

Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. De asemenea, la momentul respectiv, ‘Vulturul’ povestea cum s-au apropiat unul față de celălalt.

‘Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el.

Advertisement

Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum’, spunea Cătălin Cazacu la ‘Teo Show’.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu voiau să se căsătorească în 2022

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile.

Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă’, a declarat Cătălin Cazacu, în emisiunea „La Măruță’.

La rândul său, Ramona a declarat că-și dorește ca în 2022 să devină mamă.

„Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine!’, a declarat prezentatoarea TV.

„El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună!

Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând!’, a mai spus Ramona Olaru, tot pentru TV Mania.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: