ActualitateUltima ora

Profeție Mayașă: ce se întâmplă în 2022? „Adevărata dată a sfârșitului lumii”

Ce profeție mayașă există pentru anul 2022? Ultimele studii relevă data exactă a sfârșitului lumii. Iată ce spun specialiștii.

Advertisment
Advertisement

O nouă profeție mayașă a apărut și determină o serie de evenimente ce ar putea avea loc în anul 2022. Specialiștii din America Latină transmit că sfârșitul lumii ar putea avea loc spre finalul acestui an, potrivit mayașilor. Chiar dacă Teoria Sfârșitului lumii a căpătat popularitate în 2012, căci se spunea că finalul omenirii s-ar putea petrece pe 12.12.2012, acestu lucru nu s-a întâmplat.

Ei bine, iată că cea mai recentă profeție mayașă aduce din nou în prim plan sfărșitul lumii, care ar putea avea loc până la finele anului 2022. Potrivit mayașilor, data evidențiată în 2012 a fost greșită, iar „Adevărata dată a Sfârșitului Lumii” s-ar regăsi în intervalul 21 iunie și 31 decembrie 2022.

Advertisment

Profeție Mayașă: ce se întâmplă în 2022? „Adevărata dată a sfârșitului lumii”

În luna ianurie, Brian Cox, atât fizician, cât și muzician al perioadei 1980-1990, a explicat că omenirea este sortită pieirii. Bărbatul susținea că noțiunea de “timp” va înceta să mai existe. În cadrul unui documentar BBC, a explicat că “universul nostru este o enigmă, un paradox inepuizabil. Există trilioane de planete și una dintre ele a creat ființe capabile să contemple această dramă cosmică”. Putem conecta, oare, explicația sa cu noua profeție mayașă pentru anul 2022?

Advertisment

Fizicianul britanic a explicat, în continuare: “Forțele gravitaționale vor ajunge atât de puternice, încât, în mod inevitabil, singularitatea așteaptă sfârșitul timpului, când toate căile se vor termina. Găurile negre constituie sfârșitul timpului și spațiului. Așadar, când te uiți la o gaură neagră – și există una în centrul galaxiei noastre – vezi, de fapt, sfârșitul timpului”.

Având în vedere cele mai recente evenimente- iar aici vorbim despre pandemia de COVID-19 și invazia Ucrainei ordonată de Vladimir Putin, putem face orice scenariu. De altfel, specialiștii în spiritualitate transmit că vibrația planetei s-a modificat considerabil din cauza ultimelor urgii, lucru care ar putea duce la aspecte cu adevărat grave.

Advertisment
Advertisment