Ultima ora

Primele declaraţii ale poliţistului care a provocat accidentul din Capitală

Advertisment
Advertisement

Adina Anghelescu, jurnalist de investigații, a precizat care au fost, potrivit unor surse apropiate anchetei, primele declaraţii ale poliţistului de la Secţia 5 care a provocat accidentul din Capitală, în urma căruia o fată a murit, iar alta a ajuns cu răni grave la spital.

„Acest caz devoalează ce lanț al slăbiciunilor există şi nu este singurul care arată cât de putred a devenit sistemul de siguranță şi ordine publică şi, în general, Ministerul de Interne.

Advertisment

Poliţistul angajat din sursă externă a făcut perioada de pregătire doar două luni de zile: 6.02.2017-28.04.2017 la şcoala de agenţi din Câmpina. Ce să învețe el în două luni?

Advertisment

Când a fost întrebat de ce a lovit cu piciorul victima care se afla în stare de inconştinţă pe stradă polițistul a spus că el nu mai ştie cum a reacționat pentru că se afla în stare de şoc. Ori asta este iar o problemă foarte mare în pregătirea psihologică la testări.

Mai mult, el spune că ar fi văzut fetițele în ultimul moment pentru că venea un autobuz din sens opus şi fetele veneau prin spatele autobuzului. Acest lucru se va lămuri după expertiza tehnică”, a spus Adina Anghelescu

Advertisment
Advertisment