ExternUltima ora

Mircea Lucescu, pe LISTA NEAGRĂ a lui Vladimir Putin?! „Este un criminal!”

Mircea Lucescu a lansat un atac dur la adresa lui Vladimir Putin, despre care a spus, printre altele, că este un criminal. Mesajul transmis ucrainenilor.

Advertisment
Advertisement

Mircea Lucescu riscă să ajungă pe lista neagră a lui Vladimir Putin, în urma unui interviu pe care l-a acordat unei publicații poloneze. Antrenorul de la Dinamo Kiev l-a atacat extrem de dur pe Vladimir Putin, spunând despre el că este un „criminal”. Totodată, „Il Luce” a continuat și la adresa operațiunii militare și a mărturisit că decizia liderului de la Kremlin de a invada Ucraina a dus la un război barbar.

Mircea Lucescu se afla în Kiev în momentul în care armata rusă a intrat în Ucraina, din ordinul special al președintelui Vladimir Putin. Au trecut de atunci 21 de zile de lupte crâncene care s-au soldat cu mii de morți și orașe distruse. Mircea Lucescu a părăsit Ucraina cu mașina și a transmis une mesaj extrem de dur la adresa acțiunilor lui Vladimir Putin.

Advertisment

Mircea Lucescu, pe LISTA NEAGRĂ a lui Vladimir Putin?! „Este un criminal!”

„Ceea ce se întâmplă în Ucraina este o poveste de crimă. Putin este un criminal! Acest război este barbar. Vedem copii și femei murind. Spitale și clădiri civile sunt bombardate. Este de neimaginat ce se întâmplă.

Advertisment

Întreaga lume trebuie să sprijine acum Ucraina! Repet: Putin este un criminal, iar ceea ce se întâmplă în Ucraina depășește chiar și cele mai proaste imaginații.

Am plecat în România, dar încă încerc să ajut în diverse moduri, inclusiv pe fotbaliștii mei cu care sunt în contact. Nu, în mod absolut nu mă așteptam la asta. Adică, s-ar fi putut presupune că se va întâmpla ceva, dar mai degrabă în regiunile Donețk și Lugansk… Nu mi-aș fi imaginat niciodată că Kievul și alte orașe ucrainene vor fi bombardate, iar unele chiar distruse.

De aceea spun că totul este barbar. Îmi amintesc de anii de muncă de la Șahtior. Aveam multe naționalități acolo, desigur, inclusiv ruși și ucraineni. Nu am avut nicio problemă.”, a declarat Lucescu, pentru sportowefakty.wp.pl

 

Advertisment
Advertisment