ExternUltima ora

BREAKING NEWS! Cine îl susține pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina? „Nu este singur în această dileală”

Mircea Badea consideră că știe cine îl susține pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina. Despre ce persoane este vorba.

Advertisment
Advertisement

Mircea Badea transmite că știe cine îl susține pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina. Toate persoanele care ar fi în jurul liderului de la Kremlin au un profil psihologic asemănător și, potrivit spuselor prezentatorului TV, toți ar avea același plan: să distrugă Ucraina, fără să ia în considerare consecințele.

Mircea Badea spune că Vladimir Putin are în jurul său, de când a decis să invadeze Ucraina, oameni la fel de „psihopați” ca el. În cazul în care președintele Rusiei nu ar fi avut parte de ajutor și nu ar fi existat cine să îl susțină, Vladimir Putin nu ar fi reușit să ducă războiul mai departe, a mai precizat Mircea Badea.

Advertisment

Mircea Badea aruncă bomba: cine îl susține pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina?

“Mă gândesc că, totuși, Putin e clar că nu este singur. Eu credeam că e un dictator nebun și care e din ce în ce mai nebun și că, sigur că, ăia de frică fac ce spune el, dar până la urmă o să-l gâtuie careva – va spune gata cu ăsta, că e nebun rău. Doar că-mi dau seama că nu e singur în această dileală. Deci, când l-am văzut pe Peskov la CNN…

Advertisment

Christiane Amanpour a intervievat pe cine vreți dumneavoastră de pe planeta asta. Și băieți buni, și băieți răi, și psihopați, adică toate felurile de cetățeni importanți, relevanți la un anumit moment pe această planetă. I-a pus toate întrebările, l-a luat din toate unghiurile și din toată împresureala jurnalistică firească absolut redutabilă a doamnei Amanpour, ăla era în continuare egal cu sine: zeflemitor, surâzător, arogant și șmecher. Adică ‘noi avem niște butoane și la o adică apăsăm pe ele’”, a spus Mircea Badea.

 

Advertisment
Advertisment