Ultima ora

E vorba de Viorel Lis! A cerut să-i fie pregătit locul de veci. Oana Lis a avut un șoc

Viorel și Oana Lis au trăit un adevărat coșmar după ce s-au infectat cu Sars-Cov-2. Femeia a fost mult mai îngrijorată pentru soțul ei în vârstă de 77 de ani decât pentru propria ei stare de sănătate. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că organismul acestuia se confruntă cu diverse afecțiuni.

Viorel și Oana Lis au fost internaţi de urgență la Spitalul Matei Balş, după ce au fost contaminați cu noul coronavirus. Potrivit declarațiilor șocante, Viorel Lis a văzut moartea cu ochii în timpul spitalizării şi a insistat să i se pregătească locul de veci în citimir.

„În prima noapte când l-am internat pe Viorel am plâns tot drumul de la spital până acasă, a fost un șoc! Zilele au trecut altfel în spital cât am fost internați. Acum sunt pentru prima oară la volan, conduc, acum 2-3 zile am venit acasă”, povestește Oana Lis.

„Simt că am acum a doua șansă la viață”

Oana Lis a explicat că vindecarea a fost accelerată datorită imunizării prin serul anti-covid. De asemenea, de la observarea primelor simptome, cuplul a efectuat o evaluare la spital.

„Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă, dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare. Acum sunt OK!

Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala”, a declarat Oana Lis.

„Ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital”

Din cauza efectelor negative pe care coronavirusul le-a avut asupra organismului lui Viorel Lis, acesta a decis că ar trebui să își pregătească locul de veci în citimir pentru orice eventualitate.

Advertisement

„(…)Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital.

Chiar ne-am gândit că putem să murim de la boala asta, deși eu sunt tânără, dar am kilogramele în plus și o inflamație mare în corp. Simt că am reînviat! Ne-am salvat și ne-au salvat viața cei de la spital! Eu nu credeam că o iau, dar uite că am luat-o!

Viorel a trecut pragul critic datorită medicilor și vaccinului, altfel nu văd ce l-ar fi salvat! Le mulțumim tuturor oamenilor care ne-au sunat și ne-au fost alături, ne-au susținut pe Facebook, contează foarte mult în astfel de momente! E foarte nasoală boala asta! La noi a fost mai grav.”, a mărturisit Oana Lis pentru CIAO.RO.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: