Ultima ora

Dorian Popa s-a fotografiat pe patul de spital. Ce decizie radicală a luat artistul

Dorian Popa s-a fotografiat pe patul de spital. Artistul este dispus să facă orice pentru a fi cea mai bună variantă a lui, astfel că a apelat, din nou, la medicul estetician.

Dorian Popa s-a fotografiat pe patul de spital. Ce decizie radicală a luat artistul

Dorian Popa a ajuns la spital joi dimineaţă, unde se pare că are de gând să își facă o nouă schimbare, la care visa de foare mult timp. Nu este vorba despre probleme de sănătate, ci de o intervenţie estetică. „Fiți atenți! Astăzi îmi îndplinesc un vis! Altă viață. Barosăneala aia mare, am primit și pijamale de la spital”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Fanii au fost luați prin surprindere de fotografiile postate de către artist, care nu a vorbit despre o nouă intervenție estetică. Mai mult, Dorian Popa a vrut să trezească curiozitatea celor ce îl urmăresc, astfel că nu a dat detalii despre schimbarea pe care o face, dar a anunţat că aceasta va fi una spectaculoasă!

Dorian Popa, 34 de ani, un este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru cel mai bun debut la Gala Premiilor VIP. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de Pro TV, iar în 2019 a jucat rolul lui Mario în celebrul serial „Sacrificiul”, de la Antena 1. În prezent face parte din juriul concursului de talente Next Star de la Antena 1, alături de Loredana Groza și Ștefan Bănică.

Advertisement

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: