Ultima ora

CUM SE COMPORTĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN „PERIOADA SPECIALĂ” A LUNII. LE-A ARĂTAT TUTUROR, FĂRĂ REȚINERI

CUM SE COMPORTĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN „PERIOADA SPECIALĂ” A LUNII. LE-A ARĂTAT TUTUROR, FĂRĂ REȚINERI

Bianca Drăgușanu este unul dintre personajele-curcubeu ale showbizului nostru. Ori de câte ori are ocazia le arată tuturor că poate fi și femeie fatală, dar și o copilă, atunci când vrea.

Când spunem copilă, ne referim la faptul că Biancăi Drăgușanu îi place tare mult să posteze conținut pe TikTok. Recent, blondina le-a arătat internauților, în cadrul unui clip video haios, cum se comportă ea atunci când este în „perioada sensibilă”a lunii.

Mai exact, Bianca s-a filmat în timp ce aruncă de pe ea halatul de baie pe care îl purta și se aruncă în pat, la propriu, după care se bagă în pătură pentru a se încălzi. Internauții și urmăritorii ei s-au amuzat copios văzând situația și de data aceasta nu s-au mai arătat a fi uimiți de atitudinea divei din clipul video, căci s-au obișnuit cu faptul că este o persoană spontană și jucăușă, mai ales atunci când vine vorba de content haios.

Mai mult, imediat după ce a postat clipul video cu ea, Bianca Drăgușanu a filmat-o și pe micuța Sofia, fiica ei, făcând același lucru: micuța s-a aruncat în pat și s-a învelit bine, imitând orice mișcare făcută de mama ei.

Cum a reacționat Bianca, după ce a fost criticată de mămicile din online că își sărută pe gură fiica

Recent, Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid de internauți din cauza faptului că s-a afișat în timp ce o sărută pe buze pe fiica sa, Sofia. Așa cum era de așteptat, blondina nu a dat 2 bani pe părerile oamenilor care i-au condamnat gestul și a reacționat în același mod.

Bianca Drăgușanu nu ia în considerare părerile internauților, motiv pentru care nu îi pasă de faptul că aceștia au criticat-o după ce s-a afișat sărutând-o pe fiica ei, Sofia, pe buze.

Tocmai de aceea, Bianca a postat o nouă imagine pe Instagramul său, în care o sărută din nou, pe buze, pe fiica sa, chiar dacă specialiștii în domeniu nu recomandă deloc acest lucru.