Ultima ora

Cum arată Andreea Tonciu fără machiaj. A postat o fotografie prin care și-a uimit fanii

Andreea Tonciu încearcă mereu să își îmbunătățească aspectul fizic. Dacă la Bravo, ai stil vedeta și-a surprins fanii cu look-uri care mai de care mai îndrăznețe și diferite, de data aceasta, cunoscuta concurentă le-a arătat internauților adevărata ei față, fără pic de machiaj.

După ce și-a făcut mai multe intervenții la față, Andreea Tonciu s-a lăsat pozată înainte și după intervenții. Medicul estetician s-a ocupat de aspectul buzelor, dar și de simetria feței.

Vedeta este de nerecunoscut fără pic de machiaj, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți când au văzut-o pe celebra brunetă cu fața curată.

 

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa lookul de azi, care nu mai amintește aproape deloc de tânăra asistentă de televiziune aflată la debut. Chiar dacă acum e greu de recunoscut, trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul surprinzător.

Advertisement

Andreea Tonciu, operații estetice: Rinoplastie, silicoane, acid hialuronic în buze

În pofida faptului că a declarat că nu e deranjată de aspectul nasului ei, în cele din urmă Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unei operații estetice, iar în 2014 și-a făcut rinoplastie într-o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost incredibil, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Cu 4 ani înainte, Andreea Tonciu și-a mai făcut însă o operație estetică – și-a pus silicoane -, dar schimbarea, deși impresionantă, nu a fost nici pe departe atât de vizibilă ca operația de rinoplastie, care i-a schimbat complet chipul. Și pentru ca schimbarea să fie totală, bruneta și-a injectat și acid hialuronic în buze, devenind, practic, de nerecunoscut.

După ce, vreme îndelungată, Andreea Tonciu a stat departe de micul ecran, bruneta a revenit în forță, la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities’, cu un aspect total schimbat.

Și dacă la Andreea Tonciu operațiile estetice și-au spus deja cuvântul, bruneta a vrut să demonstreze că și în privința stilului a apărut o schimbare. Din acest punct de vedere a reușit, ținutele sale fiind extrem de apreciate de jurați, însă, în scurt timp, ea a reușit să agite spiritele în platoul show-ului, intrând în conflict, pe rând, cu Bianca Rus, cu Maria Ilioiu, cu Raluca de la Bambi și nu numai.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: