Ultima ora

Claudia Pătrășcanu, atac la adresa lui Gabi Bădălău și a psihologului propus pentru cei doi copii ai lor: ”Am fost amenințată și mi s-au cumpărat avocații”…>

Claudia Pătrășcanu, atac la adresa lui Gabi Bădălău și a psihologului propus pentru cei doi copii ai lor: ”Am fost amenințată și mi s-au cumpărat avocații”…>

La scurt timp după ce Gabi Bădălău a recunoscut că este îndrăgostit nebunește de Bianca Drăgușanu și că amândoi formează un cuplu, Claudia Pătrășcanu aruncă bomba în lumea showbiz-ului românesc. Celebra cântăreață a scos la iveală detalii cutremurătoare despre procesul de divorț în care este implicată alături de tatăl copiilor ei. Iată ce a mărturisit Claudia Pătrășcanu în acest sens!

În plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu nu a mai putut rezista și a dat cărțile pe față. Celebra cântăreață a răbufnit pe rețelele de socializare, oferind detalii neștiute despre procesul tumultuos.

Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că nu înțelege cum este posibil ca fiii ei să fie consiliați de un astfel de psiholog care, în opinia cântăreței, ”nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre”.

”Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța ca cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici. Această doamnă din imagine a fost acceptata ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

La ieșirea din sala de judecată, se pare că celebrul afacerist a făcut o serie de declarații ce au deranjat-o teribil pe Claudia Pătrășcanu, iar cântăreața a răbufnit. Artista a afirmat că fostul ei partener de viață s-a oferit să îi dea o casă în București, unde să locuiască alături de copii, însă ea nu este de acord cu acest lucru.

Claudia Pătrășcanu a subliniat faptul că nu dorește să se mute la București, iar Gabi Bădălău crede că mama copiilor lui iubește din nou, în Constanța, așa că i-ar fi greu să se mute de acolo.