ExternUltima ora

Ce vârstă are, de fapt, Vladimir Putin? Vera Putina, mama lui aruncă BOMBA!

Vera Putina, femeia care pretinde că este mama lui Vladimir Putin, aruncă bomba și spune ce vârstă are liderul de la Kremlin, de fapt.

Advertisment
Advertisement

Din ce în ce mai multe adevăruri halucinante ies la iveală despre Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin are o biografie oficială, în care a transmis că părinții săi au murit cu ani în urmă, înainte ca el să ajungă președintele Rusiei. A mai precizat că părinții săi l-au făcut în jurul vârstei de 40 de ani și că ar mai fi avut doi frați, diferența de vârstă dintre ei fiind foarte mare. Vera Putina, însă, femeia care pretinde că este mama lui Vladimir Putin, aruncă bomba și spune ce vârstă are șeful statului.

În anul 1999, însă biografia liderului a început să fie pusă la îndoială, căci Vera Putina a mărturisit că l-a văzut pe Vladimir Putin la televizor și a fost convinsă că este fiul ei. Ulterior, în perioada războiului dintre Rusia și Georgia, femeia a declarat: „înainte eram mândră că am un fiu care este preşedintele Rusiei. Acum îmi este ruşine”.

Advertisment

Ce vârstă are, de fapt, Vladimir Putin? Vera Putina, mama lui aruncă BOMBA!

Totodată, Vera Putina a scos la iveală un adevăr șocant despre vârsta reală a lui Vladimir Putin. Ea a spus că s-a născut pe data de 7 octombrie 1950, deși în biografia oficială liderul de la Kremlin a spus că este născut doi ani mai târziu. Totodată, tatăl său ar fi un mecanic rus, dar era căsătorit în timpul aventurii cu Vera, așa că nu s-a prea preocupat de copil.

Advertisment

După ce a spus ce vârstă are, de fapt, Vladimir Putin, Vera Putina a vorbit despre copilăria președintelui Rusiei. Vladimir a copilărit în satul Metekhia la 18 kilometri în estul localităţii Gori din Georgia, până la vârsta de 10 ani. La școala din sat a fost într-adevăr înregistrat un anumit Vladimir Putin în anii 1959 şi 1960. După vârsta de 10 ani acesta a fost trimis la bunicii lui, în Rusia, în oraşul Ocer din regiunea Perm.

Într-un documentar din 2018, preşedintele Rusiei a declarat că bunicul lui patern, Spiridon Putin, ar fi fost bucătarul lui Stalin şi-al lui Lenin. Vera Putin a avut însă o explicaţie, spunând că părinţii menţionaţi în biografia oficială l-ar fi adoptat chiar de la bunicii în grija cărora l-a lăsat ea.

 

Advertisment
Advertisment