Ultima ora

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a atras privirile tuturor când a apărut așa în public. Ce rochie a purtat…>>>

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a atras privirile tuturor când a apărut așa în public. Ce rochie a purtat…>>>

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a atras toate privirile la ultima sa apariție, la brațul soțului ei.

În urmă cu puțin timp, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenți la Sibiu, la evenimentul de dezvelire a statutii baronului Samuel von Brukental, cel care a fost Guvernatorul Transilvaniei în urmă cu 300 ani.

Carmen Iohannis, apariție incredibilă la un eveniment de la Sibiu

La evenimentul care a avut loc la Sibiu, prima doamnă a României a purtat o rochie albă, care i-a scos în evidență calitățile fizice. Rochia care i-a venit perfect, mulându-se pe silueta ei, a fost creată de designerul român Andreea Tincu. Designerul face parte din echipa de designeri vestimentari care se ocupă de garderoba lui Carmen Iohannis.

Rochia albă, cu mâneci scurte, de lungime medie, cambrată pe corp, a atras atenția tuturor celor prezenți la evenimentul de la Iași. De asemenea, și atitudinea primei doamne a fost un atuu, de vreme ce aceasta a radiat de bucurie, având un zâmbet larg în toate fotografiile.

Cu toate acestea, nu este prima dată când Carmen Iohannis impresionează prin apariția sa, fiind mereu elegantă și feminină. Rochiile pe care le poartă adesea îi scot în evidență trăsăturile și calitățile fizice, fiind una dintre cele mai elegante prime doamne din Europa. Cu o atitudine distinsă, modestă și mereu zâmbitoare, soția președintelui Klaus Iohannis strălucește mereu la brațul soțului său.

Președintele Klaus Iohannis și primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor, au dezvelit împreună statuia lui Samuel von Brukenthal. La acest important eveniment, Klaus Iohannis a ținut și un discurs despre statuia celebrei personalități.

Discursul președintelui Klaus Iohannis la evenimentul de la Sibiu

„Apreciez în mod deosebit contribuţia tuturor celor care au făcut posibilă aşezarea statuii lui Samuel von Brukenthal în inima civică a Sibiului, în faţa muzeului care-i poartă şi îi duce mai departe numele, moştenirea şi strădania! Vă felicit pentru concretizarea acestui proiect atât de apropiat de inima sibienilor!

Gestul de respect pentru marele iluminist transilvănean este un îndemn la preţuirea personalităţilor şi a valorilor trecutului. Să fim, aşadar, recunoscători pentru eforturile şi sacrificiile, opţiunile şi proiectele care ne-au plasat la loc de cinste în marele concert universal al civilizaţiilor”, a afirmat Iohannis, în discursul său, potrivit Cancan.