Ultima ora

Bianca Drăgușanu “lucrează” la conceperea unui copil cu viitorul soț, Gabi Bădălău! Dezvăluiri exclusive despre planul celor doi de a deveni părinți

Bianca Drăgușanu “lucrează” la conceperea unui copil cu viitorul soț, Gabi Bădălău! Dezvăluiri exclusive despre planul celor doi de a deveni părinți

Da, este adevărat! Bianca Drăgușanu “lucrează” la conceperea unui copil alături de viitorul soț, Gabi Bădălău. O sursă din anturajul celor doi a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre planul lor de a avea un copil împreună. Mica lor prințesă,  micul lor prinț sau, de ce nu, gemeni, “a fost programat” pentru a veni pe lume anul viitor.

Bianca Drăgușanu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară

În vârstă de 39 de ani, Bianca Drăgușanu își dorește să trăiască din nou minunea de a deveni mămică, motiv pentru care, alături de Gabi Bădălău, a demarat un plan elaborat în acest sens. Iar dorința este pe cale să i se îndeplinească îndrăgitei blonde.

Conform surselor noastre, cei doi viitori soți au vizitat o clinică de fertilizare in vitro din Turcia și amândoi speră că vor afla că vor deveni părinți chiar înainte de nuntă – ziua în care își vor uni destinele a fost intens discutată și, aparent, pregătirile decurg exact așa cum ei au visat – CANCAN.RO v-a divulgat în exclusivitate detalii despre fericitul eveniment care a fost estimat la un milion de euro.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a devenit mamă pentru prima dată alături de Victor Slav; Sofia Natalia Slav a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Și viitorul ei soț a experimentat rolul de părinte în timpul mariajului cu artista Claudia Pătrășcanu – Gabriel Alexandru s-a născut în 2015, iar fratele lui mai mic, Nicolas Mihail, a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.

Bianca Drăgușanu, despre cea de-a treia nuntă

“Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat fosta prezentatoare în cadrul unei ediții a emisiunii “Teo Show”, difuzată în urmă cu  trei luni.

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină.