ExternUltima ora

Previziune cutremurătoare pentru anul 2022. Când se termină războiul din Ucraina? Baba Vanga: „S-a descoperit data”

Apar noi previziuni cutremurătoare pentru anul 2022, iar Baba Vanga transmite când se termină războiul dintre Rusia și Ucraina.

Advertisment
Advertisement

Baba Vanga a prezis numeroase evenimente cu o acuratețe incredibilă, căci clarvăzătoarea a transmis totul, în urmă cu ani buni, fix așa cum s-a întâmplat. O nouă previziune cutremurătoare a apărut în urmă cu câteva zile, pentru anul 2022, căci Baba Vanga a transmis, înainte să moară, că omenirea se va confrunta cu foamete, război, dar și cu o nouă pandemie. Iată când spune că se termină războiul din Ucraina, cu Rusia.

Un site din Rusia, recomandat de agenția rusă de stat RIA Novosti, susține că și clarvăzătoarea bulgară, Baba Vanga, a anunțat când se va încheia războiul: în 2027, când va veni al optulea președinte al Ucrainei. Vă reamintim că, Zelenski este președintele cu numărul șapte.

Advertisment

”În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”, scrie site-ul rusesc abnews.ru, într-un material promovat și de agenția rusă de stat Ria Novosti.

Advertisment

Previziune cutremurătoare pentru anul 2022. Baba Vanga spune când se termină războiul din Ucraina

”Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus baba Vanga.

Baba Vanga a avertizat acum mai bine de 25 de ani că un nou război va exista în Ucraina, transmite una dintre rudele sale. Totodată, deși nu a oferit o dată exactă la care se va învheia războiul din Ucraina, cunoscuta clarvăzătoare a mărturisit că situația se va stabiliza abia în următorii 5 ani. Mai mult, o altă agenie de presă din Rusia transmite că Zelenski este cel de-al șaptelea președinte al Ucrainei, după depărtarea de URSS. Cu toate acestea, Baba Vanga transmite că în anul 2022 nu va exista încă un război mondial, ci va păstra granițele Ucrainei.

Advertisment
Advertisment